Esti intr-o situatie in care nu trebuie sa disperi,bravo ca inveti,nu e ceva de care trebuie sa iti fie jena,tu treci si altii raman,eu admir persoanele care invata,eu n-am reusit,doar am prins din clasa,sau copiat, nu sunt mandru, dar nu mai pot da timpul inapoi.Iesi si singur\a,nu ai nevoie de prieteni pentru a iesi afara,tot ce ai nevoie e soare si-o vreme frumoasa,e cineva care vrea sa vorbeasca in zona ta,n-are cum sa nu fie,prietenii,asa zisi prieteni,sunt patetici si nici prieteni nu-s,nu-i lua in consideratie, nu merita, nu te apreciaza pentru ceea ce esti.Ai o viata normala, nu suferi de boala nimic, lipsul de prieteni adevarati si statul inchis in casa nu inseamna o viata anormala. Faci doar ceea ce crezi tu ca e bine pentru tine.Recomandarea mea este sa iesi afara,chiar daca nu ai cu cine,crede-ma, vei avea cu cine pana la urma, doar iesi afara.Salut si Toate cele bune!
Acceptă situația prin care treci, altă modalitate nu ai.
Încearcă să ieși din lumea ta dacă asta îți dorești. Fii mai comunicativă cu cei din jurul tău.
Îmi pare foarte rău pentru tine, dar trebuie să mergi mai departe cu capu sus.
Doar tu poți să ieși din starea ce o ai acum, nu ești un robot să îți comande cineva ce să faci, ce să simți.
Tu alegi să experimentezi lacrimi.
Tu alegi să experimentezi zîmbet.
Fă ceea ce îți place, încearcă să ieși cît mai repede din starea ce o ai.
O să treacă acestă situație urîtă doar că trebuie să fii optimistă.
Numai bine.