| crrinnaaa a întrebat:

nici nu stiu cu sa incep... colega mea de banca este una dintre cele mai bune prietene de ale mele. asa ca ma introdus in grupul ei de prieteni. imi plac acestia numai ca ea arata bine si atrage toti baieti draguti si eu nu prea mai sunt bagata in seama. nu vreau sa plec din cercul de prieteni in schimb vreau un sfat ** cum sa fiu si eu placuta?** mentionez ca: eu port ochelari si colega mea nustraight face. un sfat va rog~~

Răspuns Câştigător
| liveincolors a răspuns:

Buna. Nu cred ca ochelarii au vreo legatura. De multe ori, conteaza mai mult personalitatea decat aspectul fizic. Poate daca iei lucrurile bune din comportamentul ei, o sa reusesti sa atragi mai mult atentia. Oricum, cine te va iubi, te va iubi cu tot cu defecte.

4 răspunsuri:
| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa ai incredere in tine si sa te simti in largul tau.Sa fii mereu vesela si sa conversezi cu amicii tai, sa nu te simti inferioara prietenei tale.Si ce daca ai ochelari? Cu ce te impiedica pe tine ochelarii? ca nu-mi dau seama.

| JeRo a răspuns:

Nu conteaza daca porti ochelari sau nu, eu ca baiat iti pot spune ca mie imi plac mai mult fetele cu ochelari decat cele fara dar asta e in cazul meu.
Cum sa fi bagata in seama? hmmm pai eu banuiesc ca te referi la baieti, depinde nu poti sa te bagi in seama cu toti baietii deoadat asa ca cauta si tu un baiat mai sociabil si care are totusi un cuvant de spus in fata celorlati baieti si incearca sa vorbesti cu el sa porti o conversatie (cauta inainte cateva subiecte comune) si incearca sa fi cat mai placuta daca l-ai impresionat placut pe acel baiat atunci ceilalti o sa fie mai interesati sa vorbeasca cu tine si sa te cunoasca dar totul se va intampla in timp.
Succes! si sa imi trimiti un mesaj daca ai rezolvat ceva.

| Shift a răspuns:

Paaai... poti sa te machiezi astfel incat sa-ti scoti ochii in evidenta.;)) Ca tot ai zis ca porti ochelari...
Stai. Am gasit un videoclip pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=91-EqPzSiRA
Super cute. :X
Poti sa te faci si placuta de baieti.;)) Si remarcata. Adica spui o gluma... te implici in discutia lor. :D
Bye bye si succes! :*

| valerie a răspuns:

Eu sunt realista. Cred ca daca nu o intreci in forme & frumusete, atunci trebuie sa te faci remarcata altcumva - fii desteapta! Daca din 10 baieti, 9 se uita la prietena ta, atunci al 10-lea clar este pentru tine; care apreciaza mai mult alte calitati decat tatele.

Daca ai alte calitati: arata-le. E greu sa concurezi cu o fata frumoasa. Majoritatea baietilor sunt superficiali.