Dragostea este un sinonim cu suferinta Incearca sa te apropii din nou de el... Incearca sa-i vorbesty, macar cu buna, dar sa ii vorbesty. O sa vezi ca inecetu cu incetu suferinta ta va incepe sa dispara. Poate -mi dai si mie fundita. Te rog
Cauta sa iti schimbi sistemul de referinta atunci cand te gandesti la el, ideal ar fi ca din patania ta sa inveti pe altele, si anume ca oricerelatie la o varsta nepotrivita are si urmarile prin care treci, sper sa fi o lumina pentru prietenele tale care abia asteapta sa "sufere" din nestiinta
Incearca sa uiti, gasesteti alta ocupatie care sa te faca sa nu te mai gandesti la el iar daca chiar ti atat de mult la el incearca sa te apropii din nou de el dar sa ai grija la prietenii lui Succes!
Apropie-te de el si incearca sa-l intrebi daca mai vrea sa fie cu tine, daca inca mai vrea sa stati impreuna e ok dar daca el nu mai simte nimic si nu mai vrea sa stea cu tine at scoateti-l din minte.nu are rost sa mai iubesti pe cineva pe care nu-ti impartaseste sentimentele. dar daca vrei sa-l recuceresti ia-o incet vb cu el, mergeti la un suc...
ce nasol asa sunt eu cu prietena ma rog fosta ...ma tot gandesc mereu la ea si seara plang dar la mine stiu ca nu pot sa ma mai impac cu ea la anul vine la liceu si ea si o sa imi fie greu cred sper sa nu. mai bine sper sa o uit . iar tu cu al tau vb cu el din nou si spune-i ca inca ai sentimente fata de el si spune-i ca inca tii la el e cel mai bine crede-ma
Treci pentru asta, nu esti singura si nici ultima, incearca sa nu te mai gandesti la el. ocupa-ti timpul liber cu ceva care sa-ti placa.
Marius339 întreabă: