| Anonim9666 a întrebat:

Nici nu stiu exact in ce categorie se incardreaza intrebarea mea. Dar stiu sigur ca am nevoie de cineva care se pricepe la scis,si e cam aspru de gura. Sa va explic despre ce este vorba. La liceu am nimerit intr-o clasa cu multe fete,mai exact 32, si 3 baieti. Fetele sunt cu doua fete si povestesc pe la spate. Acum sunt pe a 11-a, insa de pe a 9-a,comentau ca nu le place ce postez,ca postez poze cu mine si o anumita colega, mai defavorizata fizic...Ba ca postez prea multe intrebari in grupul de pe facebook al clasei,ba ca ma laud ca stiu sa desenez,etc. Ideea e ca astazi una dintre ele m-a facut rpoasta,ca mie mi se intamla tot timpu cate ceva,ca is dobitoaca ca am sters-o odata de la prieteni. In fine,apoi mi-a dat cerere si am acceptat-o,insa vreau sa imi fac curat in lista de "prieteni" pe facebook,dar inainte vreau sa le scriu ca nu ma influenteaza,nu ma intereseaza parerile lor,si ca daca nu le convine sa ma stearga ele de la prieteni. Ca se cred mai presus decat sunt cu adevarat,ca au prea multe fite si figuri,etc. Puteti va rooog sa ma ajutari? De obicei ma ajuta un prieten care a terminat literele la cluj,dar nu dau de el de vreo saptamana. Dadea niste rasunsuri foooarte acide,care dureau pe oricine,dar in acelasi timp,nu se intelegea exact de cine e vorba, doar persoanele respective se autosesizau. Multumesc.

1 răspuns:
| airflow a răspuns:

Care nu ma haleste, sa vina sa ma suga!
sunt 99% sigur/a ca multe persoane nu ma plac, si sunt 100% sigur/a ca nu ma intereseaza!
Asa ca: Uite te in(jur) laughing e buna?