Ea o bomboana.Desfao,(e de dorit sa-i pastrezi ambalajul findca o sa-ti trebuiasca).Cum spuneam, desfao, presoara piper si sare pe ea, apoi ambaleazo inapoi in hartie.Mai ea o bomboana, dar nu o presura cu nimic pentru ca o sa o maninci tu.(E de dorit ca bomboana pe care o so maninci tu sa nu aiba acelasi ambalaj ca la aceea care ai presarato cu piper, ca sa no incurci)
A doua zi la scoala intreabati prietena:
-Vrei sa mancam bomboane?
Tu dai bomboana cu piper si sare, iar tu maninco pe cea normala.
Pai am eu una! Nu este chiar asa interseanta sau amuzanta! Pe mine ma cheama Mara. Mergeam intr-o zi cu prietena mea cea mai buna pe strada si o rog sa-mi dea telefonul sa vad si eu pozele. Pana la urma mi l-a dat si am editat numele meu la contacte cu mama. Atunci i-am zis ca ma duc acasa pentru ca trebuie sa ma duc la o nunta(normal ca minteam) si am sunat-o. Atunci i-am zis ca este pedepsita si nu stiu mai ce. Si o luna ea chiar nu a mai iesit din casa. O alta farsa este cand eram in timpul orei de Franceza si am agatat un ou pe jumatate spart de o ata transparenta care am legat-o de piciorul scaunului pe care statea profesoara. Cand s-a asezat ata a strans oul tare si el s-a spart. Nici acum nu stie cine a facut-o
Izzy12 întreabă: