| GeorgianaGeorgiGeorgiana a întrebat:

Noaptea trecută am avut un vis pe care nu știu cum să îl interpretez. L-am visat pe tata care se uita la un videoclip plangand. Langa el era un polițist. M-am apropiat de ei sa vad videoclipul si sa aflu de ce tata plange. In videoclip era bunicul meu, care este bolnav de foarte multi ani.( Inca traieste). Ei bine, in videoclipul pe care il priveam cu totii, era el, care statea pe burtă pe o targă, era ud pe spate, transpirat poate, iar cineva ii facea taieturi pe spate cu o lamă. El nu avea nici o reactie. Apoi il intoarce cu fata in sus, unde ii face crestături mici in jurul ochilor cu aceeași lamă. Din nou, din partea lui nici o reactie. Nu se mișca. Cum aș putea să interpretez acest vis? Mă puteți ajuta, vă rog?

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Mai bine nu te-ai mai gândi deloc la acel vis. Nu cred că are neapărat o interpretare anume. Sunt doar griji și probleme din subconștient care s-au materializat într-un fel sau altul sub forma acelui vis. Bunicul tău ai zis că este bolnav și poate știind că suferă, ți l-ai imaginat torturat de boală.