| Anonima2335 a întrebat:

Noi avem la scoala saptamana altfel. Astazi fiindca nu am avut un program interesant cu diriga m-am gandit sa merg la prietenul meu acasa (el momentan are piciorul in ghips si sta acasa). La ora 11 ma suna maica mea disperata ca unde sunt si asa mai departe. Eu i-am zis ca am fost cu niste colegi sa mancam si a zis ok. Peste 5 minute ma suna iar sa ii zic unde sunt exact si am inventat ca m-am dus cu o prietena pana la scoala unde are ea ceva cerc de sah.
Maicamea mi-a facut scandal monstru si eu nu prea aveam cum sa ajung in locul unde era ea sau cel putin unde eram eu in cateva minute. Intr-un final, peste 40 de minute am ajuns la locul unde era ea. Si a pus cateva semne de intrebare, mai ales ca m-a vazut toata rosie la fata, aratam ca un zombie. Dupa cat stateam eu acolo cu ea, asteptand autobuzul au trecut mai multi colegi de ai mei pe acolo si ne-am salutat. Maicamea si-a pus si atunci mai multe semne de intrebare pentru ca totusi dupa spusele mele doar ce am mancat impreuna. A trecut si faza aia, dar intr-un fel s-a prins ca n-am fost la scoala si sunt sigura ca o sa intrebe pe unii colegi sau o sa o sune pe diriga. Eu ce sa fac sa nu afle ca nu am fost la scoala si am fost la el? Tin sa mentionez ca maicamea e f protectiva si nu ma lasa sa umblu cu prietenii pe afara sau asa. Doar casa si scoala, rar se intampla sa mai ies.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt disperata

2 răspunsuri:
| Catalina990099 a răspuns:

Te sfătuiesc să nu iti mai minti mama.

| Basthet a răspuns:

Bună! Draga mea, spune-i mamei adevărul. Poate o să te certe, dar te vei simți ușurată. Nu umbla cu minciuni!