| Necunoscut777777 a întrebat:

Buna nu am gasit categoria Afaceri&finante parca... Am vreo 13 ani si as vrea sa srang cam pana in data de 1 octombrie niste bani ca sa le arat alor mei ca pot sa ma descurc singur(pt varsta mea) pentry ca am fost intr.o excursie si acolo mi s-a furat si portofelul si telefonul da bine asta a fost acum 1 an...Revenind imi tre niste banuti in jur de 650-700 de ron pentru un nou telefon sau o bicicleta mai vad, pe 18 septembrie ii ziua mea si atunci voi primi vreo 50-70 de lei de la bunici, dar acum vine vara si de invatat oricum nu o fac, si asa pe timp de vara as mai castiga un banut. Dau funda dar vreau raspunsuri serioase nu gen du-te la furat/cersit etc. Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si de ce ne intrebi pe noi... parca era vorba ca te descurci singura

| gabriel87000 a răspuns:

Auzi la 13 ani nici nu ai voie sa lucrezi. debea de la 16 ani in sus poti sa te angajezi.2 la mana parca ziceai ca te descurci singura dc ne mai intrebi pe noi? mai bine ai invatat si dupa ai sa-ti faci si planuri.cu bani cu munca sau mai stiu eu.

| Necunoscut777777 explică:

Site de idioti pl mele, in prim ul rand is baiat, in al doilea rand daca nu aveti ce face merge-ti dracul, in al treilea rand am cerut niste idei, nu sa imi spune-ti voi ce am zis, sau ce pot face. Vsm