| Andraandra_8595 a întrebat:

Nu am mai fost de mult timp la o primă întalnire cu cineva. Și cred că acel moment se apropie. Îmi puteți da niște sfaturi? Cum să mă îmbrac, ce să vorbim etc.? Mulțumesc anticipat.

1 răspuns:
| SpeșălGirl a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa ai:
1. Tinuta perfecta pentru datehappy
Nu ai nevoie de o tinuta de gala! Tot ce trebuie sa faci, este sa alegi un outfit care te avantajeaza, si in care te simti tu bine!
2.Semnalele pe care le transmiti(limbajul corpului)
Probabil ai mai auzit de acest lucru.Limbajul corpului te ajuta sa-i arati unei fete ceea ce simti fara sa-i spui asta!
De exemplu:daca ii atingi mana din intamplare, si te uiti fix in ochii ei, o sa-si dea seama ca esti atras de eahappy!
Evita sa stai mult prea aproape de ea, sau prea departe, pentru ca isi poate face o parere gresita despre tine(un tip posesiv, respectiv retras)!
Cel mai bine este sa ii zambesti, si sa asculti cu atentie ceea ce iti spunewinking!
3. Locatia potrivita
Pt prima intalnire ai nevoie de un spatiu care sa va permita sa radeti, sa vorbiti, sa va cunoaste-ti mai bine!
Evita locurile care ingreuneaza comunicarea(terase zgomotoase, cinematografe). Alege o cafenea draguta! winking
4.Asigura-te ca ajungi la timp
Cand te intalnesti cu o tipa pentru prima data, este important sa ajungi la timp, sau chiar mai devreme, dar in niciun caz sa o lasi sa astepte!
In caz contrar, te va considera neserios!
Daca totusi, ai intervenit o problema urgenta, trimite-i un SMS, prin care sa-ti ceri scuze ca intarzii 5-10 min! happy
5.Telefonul mobil
Daca iti suna telefonul, si persoana care te-a apelat vrea sa te tina de vorba, explica-i politicos faptul ca acum nu poti vorbi, si vei reveni cu un telefon mai tarziu! Daca vei sta tot timpul cu telefonul in mana, tipa se va simti aiurea, si va considera ca nu esti interesat, si ca nu-i acorzi respectul cuvenit!
6.Fii politicos
Nu mesteca guma in timp ce vorbesti cu ea, nu vorbi in timp ce mananci! Arata-i ca stii exact ce atitudine sa adopti pentru a fi o companie placuta! happy
7.Subiecte tabu
La prima intalnire, trebuie sa abordezi subiecte de discutie placute, si comune! Evita subiectele foarte personale, sau fosta relatie, nr de prieteni pe care l-a avut inaintea ta! happy
Chiar nu e cazul sa discutati despre fostele relatii de la prima intalnire!
10.Fii tu insati
La prima intalnire, toata lumea vrea sa-si arate laturile pozitive, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te prefaci ca esti intr-un anumit fel, doar de dragul de a-i placea tipei respectivewinking!
Mai devreme sau mai tarziu, ea isi va da seama cum esti tu in realitate, si stradania ta, va fi doar timp pierdut!
Succes happy!