| ammy12 a întrebat:

Buna nu am mai scris demult dar acum am o problema destul de complicata!
Eu acum 4 ani am cunoscut o fata sh mi-a devenit cea mai buna prietena a mea dar nu prea ne puteam intalni pentru ca ea sta intr'o parte a orasului eu in cealalata si de 3 ani imi place de fratele lui eu am mai fost cu el 1 an sh apoi ne'am despartit sh acum iar suntem impreuna doar ca mama are o prietena foarte buna care mi-a fost invatatoare sh cu fata ei ma inteleg destul de bine dar aceasta(fata) ii baga prostii mamei ei despre fata respectiva (sora prietenului meu) sh mama ei ii spune mamei mele iar eu nu am voie sa mai ies cu acea persoana ma lasa doar cu fratele acesteia!
Dar eu ma inteleg ft bine cu eacrying
Nu stiu ce sa fac.:-

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Fii sincera si spune-i mamei atle situatia asa cum ai scris-o si aici. Si explica-i de ce te intelegi bine cu acea fata si spune-i ca mama celeilalte fete de la fiica ea stie toate acelea, nu dintr-o sursa sigura, si ca bineinteles ca toate sunt minciuni.

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune. i mamei tale ca nu e adevarat ce zice profesoara,, si ca tu te intelegi foarte bine cu ea.si oricum.sunt prietenii tai nu ai ei

| ammy12 explică:

Pai intr'un fel fata este cum spune fosta mea invatatoare adica bea fumeaza dar mie imi place la ea ca daca am o problema stiu sigur ca eu spun sh ea ma ajuta sa trec peste si nu spune la nimeni si oricum eu nu ma las usor influentata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invatsa sa scrii apoi sa ceri sfaturi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa stergi acest thread, sa nu te mai faci de rusine ca nu stii sa scrii...mai pune si un punct, o virgula cevastraight face