Dacă tu plângi acum că toată lumea îți spune că ești grasă, să vezi ce o să plângi când vor râde de tine că ești schelet ambulant. Ai văzut poze pe internet cu persoane anorexice? Într-adevăr așa îți dorești să ajungi? Alegi calea ce ți se pare ție cea mai ușoară, dar este exact opusul. Este boală! Cum să alegi boala în locul faptului că ești "grasă"!? Aș considera-o lașitate din partea ta, să renunți la sport și regim, căci asta trebuie să faci, ca să alegi calea "ușoară". Nu dorești astfel de sfaturi, dar cine de aici crezi că te va îndemna la sinucidere?
Anorexia e o boala mintală. Trebuie să mergi la un medic care să te diagnosticheze.
Tu-ti dai seama ca inca esti in crestere? continua exercitiile acasa si nu te mai focusa atat de mult pe greutatea ta. Inca esti in crestere si corpul are nevoie de nutrienti, nu te apuca acum sa-ti distrugi metabolismul, stomacul si fierea doar de dragul de a avea anumite kilograme. Nu e sanatos ceea ce ceri si nu e recomandat pentru slabire asa ceva. MAi degraba urmareste ce mananci si incearca sa mananci sanatos, sa faci exercitii si sa uiti de existenta anorexiei ca o solutie pentru asta.
Buna Ana si eu sunt fata si sunt foarte slaba
imi spui te rog frumos ce pastile ai luat pentru ingrasat? numai suport sa fiu asa slaba am 18 ani 1.66 si 45 kg
ButterflyAlina întreabă: