| Anonim0100 a întrebat:

Nu este o intrebare. Ascult aceasta melodie, si nu ma pot opri din plans ( sunt baiat ) da nu ma pot opri deloc, ca si cand s-ar intampla ceva, tragic. Voi va puteti stapanii, Lacrimile? Va rog sa imi spuneti... :*

Melodia: http://www.youtube.com/watch?v=yQH3HNA8sH8

27 răspunsuri:
| TheLastSmile a răspuns:

Melodia este intr-adevar emotionanta. Nu imi dau lacrimile, dar eu sunt mai puternica, sau cel putin asa tind sa cred.
Poate ti se aseamana povestea, cine stie? Fiecare cred ca are momente in care plange fara sa se poata opri, iar melodia aceasta a atins o parte sensibila din tine fara sa iti dai seama.

| Anonim0100 explică (pentru TheLastSmile):

Nu stiu cum te poti abtine, dar fiecare e in felul lui

| Voidwithin a răspuns:

Omule o melodie nu te poate face sa plangi cea ce te face sa plangi este cea la ce te gandesti tu cand baiatu canta melodia.

| Anonim0100 explică (pentru Voidwithin):

Da, exprimare gresita dar na... la ce-a ce transmite, frate!

| Wehes a răspuns:

Nu pot plange frate dar ca sa intelegi piesa asta trebuie sa fi trecut prin iubirea aia puternica. Sa faci orice pentru persoana de langa tine si invers. Nu canta rau, oricum.

| Anonim0100 explică (pentru Wehes):

Nu este vorba de, despartire sau ceva dar trimite acel mesaj si...

| Urpaniel a răspuns:

Ai putea, poate, dacă vrei, să te opreşti din a fi o femeie.

| Anonim0100 explică (pentru Urpaniel):

Macar ai ascultat-o?

| LorenaAnca a răspuns:

Frate....descarca-te! Cand esti trist lasa lacrimilor sa se duca. Cand nu esti trist, nu asculta melodia.
Te pup!

| AnneMarie78 a răspuns:

Este o melodie emotionanta. Pentru fete, dar si pentru baietii, poate cunostii asemenea caz, dar nu iti dai seama.

| Anonim0100 explică (pentru AnneMarie78):

Nu, nu cunosc un caz ca asta, dar la cantat si profu nostru in clasa si acum ascult si na!

| EAlice a răspuns:

Hmm... chiar ma gandeam, acum cateva zile o colega o fredona. Acum tu ai pus acel link, ca eu sa ascult melodia, si sa. na! ma puna pe ganduri. Intr-adevar, e una dinm melodiile, la care desii zici "maaaaa ce poate sa fie asa, ca sa iti vina sa plangi", insa dupa ce o asculti, te pune un pic la gandire.

| Anonim0100 explică (pentru EAlice):

Ezact, asa am zis si eu prima oara cand mi-a cantat-o, Profu!

| FreakyForester a răspuns:

Poate ar trebui să te opreşti din a mai viziona Barbie, şi să te uiţi la filme mai cu acţiune.

| Anonim0100 explică (pentru FreakyForester):

Ce, Barbie prietene?

| FreakyForester a răspuns (pentru Anonim0100):

Dacă plângi la o melodie ca asta, înseamnă că te uiţi numai la desene animate, am dreptate?

| Anonim0100 explică (pentru FreakyForester):

Da, prietene!

| Jasmiiiinnne a răspuns:

Păi depinde ...Eu mi le pot stăpâni! Dar, şi melodia este cam tristă. Depinde cum te gândeşti tu. Şi eu plâng uneori când ascult melodia!

| Anonim0100 explică (pentru Jasmiiiinnne):

Tot aceasta melodie?

| Jasmiiiinnne a răspuns (pentru Anonim0100):

Dacă întrebarea îmi este adresată mie. Da, tot această melodie. Nu am trecut prin aşa ceva dar mă regăsesc printre versurile ei... Trec prin-ntr-o perioada mai nasoală să zic aşa.

Si eu la fel! crying

Aşteaptă... Timpul le rezolvă pe toate! O să-ţi treacă de la sine happy! Aşa şi mie. Mi-a trecut.

A trecut

:*

| Deeede a răspuns:

E norma;! Si baietii plang cateodata. Uneori este bine sa mai plangem e un mod de a ne descarca si poate te simti mai bine.stai linistit daca vrei sa te opresti din plans nu mai asculta melodia. daca nici asa nu merge o sa te opresti nu.-ti fa griji.Nu iti poti stapani sentimentele. sper ca ai inteles ce vreau sa spun:*:*
BAFTA.