In niciun caz sa nu te muti in alta clasa, cui nu-i place lasa sa se mute, ei, si apoi daca tu esti cuminte si nu are pentru ce sa te scrie in caiet, de ce sa te scrie,? fetele atita si asteapta poate ca sa te muti in alta clasa, si inca ceva, daca iti place de baiat, nu te uita la cei din jur, dum cum se vede ei macar nu te respecta, si nau nici un drept sa te faca sa pleci in alta clasa, iar diriginta nu are dreptul sati interzica sa prietenesti cu seful clasei, la urma urmei e si el un elev ca si ceilalti, fii mai luptatoare si nu te lasa invinsa, la mine e aceiasi problema cu colegii, stiu ca nu ma sufera,, dar eu imi caut de invatat, si nu ma bag in sufletul lor, daca mi cer ajuor ii ajut cu mare placere, dar la sotiile lor, nu particip ca nu duc la nimic bun,.
Eu nu cred ca acest lucru ar fi motiv pentru a te muta! le vei arata ca ei au castigat! nu-i baga in seama! vei vedea ca va trece invidia!
Tu nu ar trebui sa ei in seama tot ceea ce'ti zic colegi! diriginta nu are dreptul sa se bage in viata ta personala si ceea ce faci! daca colegi sunt invidiosi pe voi asta e treaba lor nu-i baga in seama! parerea mea este sa nu te muti in alta clasa doar pentru ca asa iti zic ceilalti!
Ignora`i si daca te enerveaza prea tare, da`le cate o replica de aia sa ii dea pe spate si incearca sa iti gasesti macar vreo 2 prieteni/prietene(nu conteaza daca sunt baieti sau fete, important e sa fie de treaba).
P.S: Nu poti sa spui ca tu placi pe cineva x% si el y% pentru ca astfel de lucruri nu se pot masura!