Ignora-l, daca il ai in prieteni stergel si de astea, nu atrage atentia la oamenii bolnavi, nu cred ca ar trebui sa-ti stergi contul din pricina lui, nu merita!
Pai nu il mai am la prieteni, de cand ne-am despartit, dar oricum la cate mi-a facut fostul, cred ca tot el este.Adevarul este ca am aflat ca fostul are niste probleme pe fond psihic, si de aceea i-am dat papuci si acum tot nu are stare.
Dar ma car te iubea, se topea dupa tine?
Pai sa fiu sincera la inceput chiar parea ca tine la mine, dar mai tarziu am aflat ca a jucat teatru, m-a mintit in legatura cu multe lucruri, si i-am dat papucii.cu toate ca trebuia sa fac asta mai repede.e o poveste complicata in fine.
Ideea e ca facebookul e bun, dar sa stii cat si cum sa il foloseti. Stiu si te inteleg cu aceasta nebunei a unora care isi creaza conturi false. Sunt o groaza de fete care sunt agatate de baieti, uni ok, alti prosti, altii cu conturi false. Ideea este sa treci peste aceste mesaje ale lor, ale lui, cum vrei tu sa ii spui ca si cum ai trece pe strada pe langa o persoana necuoscuta si care isi vede de treaba ei, adica sa nu iti pese. Nici nu trebuie sa le citesti, sa le stergi din momentul in care le vezi.
Pascu_Teo_1999 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: