Hei ^^ mama ta probabil nu-si da seama ca ai crescut, ca ai propria ta personalitate, ai dreptul sa iei singura unele decizii in ceea ce priveste stilul vestimentar, prietenii, muzica pe care o asculti, crezand ca toate astea te influenteaza gresit. Cel mai bine ar fi sa ii explici ca esti destul de mare acum sa decizi singura unele lucruri.
Mamele noastre isi fac griji din orice. Vreau sa merg la prietena mea din alta localitate si cred ca nu va lasa deoarece nu am transport sigur.De parca ar fi asa riscant sa merg cu massaro.Nu stiu ce gandeste dar ea face si zice totul doar pentru a ma proteja, stiu asta dar uneori vreau si eu putina libertate; vreau sa fiu eu si prietenii mei, cand deodata apare ea.:/
Uneori e irascibila daar o inteleg.Sunt momente in care nu ne intelegem absolut deloc, dar de asemenea sunt si momente in care parca suntem cele mai bune prietene, pana apare ceva si totul se duce de rapa.Asa e mereu.Intreab-o de ce o deranjeaza tot ce faci tu? Daca tie asta iti place asta faci.NU?