Depinde de el, de sentimentele sale, de tine...
In general, noi oamenii, ne dorim ceea ce nu putem sa avem sau ceva ce se obtine foarte greu, ne place sa luptam pentru ceva anume. Asa se intampla si cu relatiile. Cu cat e mai greu de pastrat persoana de langa tine, cu atat ti-o doresti mai mult.
Deci, incearca sa ii arati ca poti sa traiesti si fara el, ca esti o tipa matura care il intelege, e rabdatoare, care ii ofera timpul necesar de gandire. Chiar daca iti doresti cu ardoare sa il vezi sau sa vorbesti cu el abtine-te! Fa altceva. Lasa-l. Nu e sfarsitul lumii. Esti o tipa valoroasa, nu depinzi de un baiat. Fii mai indiferenta, mai independenta! Crede-ma ca in felul acesta se va intoarce la tine. Va realiza ce pierde/a pierdut. Intotdeauna e binevenita o perioada scurta de "raceala" din partea ta sa vada ca nu te poate avea doar pocnind din degete.
Sper sa reusesti. Succes.
Ar trebui sa-i dai putin timp sa-si faca ordine in viata si prin ganduri, poate ca trece printr-o situatie mai dificila si nu vrea sa te implice si pe tine. sfatul meu e sa ai rabdare si sai oferi timpul pe care ti la cerut. daca intr-adevar tine la tine si te iubeste nu te va lasa. din cate am citit am vazut ca ai spus ca pastrati si legatura, deci asta inseamna ca inca nu vrea sa renunte la tine. asa ca stai linistita, poate se va intoarce, doar acorda-i timpul dorit, asa mi s-a intamplat si s-a intors si inca suntem impreuna. nu-l stresa cu intrebariile si cu rugamintele de a se intoarce la tine, lasa-l sa-si faca ordine in viata. succes, te pup:*