| desyymu a întrebat:

Buna nu mai rezist prietena mea Alexandra nu ma mai baga inseama tot la alta prietena isi petrece tot timpul si eu sunt singura prietenii mei ceilalti sunt ocupatii si daca i zc sa ne plimbam sa mai vorbim zice ca trebuie sa plece deci nu am ce sa fac toata ziua in fata PC stau si daca o intreb ca dse ce nu sta si cu mine zice ca no si ea vrea sa se distreze deci va rog ajutati-ma si in timpul saptamani de 2 saptami nu am mai vazutoo pe mess brb nu stiu ce sa fac va dau funda +vot pliz Help!

2 răspunsuri:
| Prici a răspuns:

Vorbeste cu ea. intreab-o ca cu ce iai gresit. ce s-a intamplat de nu vrea sa mai stea cu tinebig grin

| PufulethePuffy a răspuns:

Ideea e ca tu in primul rand ar trebui sa te gandesti daca ai facut ceva raw de ar fi putut suparao asa rau. Apoi daca nu iti vine nimic in gand mai insista si mai intreab-o iar daca nu incearca sa scoti ceva de la prietena aia cu care sta ea mai mult. Trebuie sa fi fost ceva ce nu i-a convenit... Daca nu merge nimic eu zic sa iti faci alti prieteni si sa o lasi pentru ca nu te merita daca e poarta asa ingrozitorwinking. Nu ca as fi vreo experta dar si eu am trecut prin asta si la final mi-am dat seama ca nu merita efortulbig grin. Sper sa-ti fi fost de ajutor SUCCES:*