anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa cred.Colegul meu la scoala imi cere prietenia si cand intru pe mess are poza cu o fata din liceu la avatar si ea cu el.
Ce credeti ma ia doar la >misto?
Funda normall.

Răspuns Câştigător
| Iulia_4983 a răspuns:

Doamnerolling eyes.
Nici nu stiu de ce te complici, sincer. Vrei cumva sa fi a doua?raised eyebrows
Ce naiba? D parca ar fi singurul baiat.Sau chiar crezi ca merita atentia ta?puppy dog eyes Cand el...
Din cate spui tu, nu prea.Chiar deloc. :*
Ai grija d tinehappy

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este importanta varsta, ca sa iti pot da un raspuns... asta in cazul in care "problema" nu s-a rezolvat de la sine.

| ionika17 a răspuns:

Mda...sigur isi bate joc de tine. Daca ar fi vrut sa fie cu tine nu si-ar fi pus poza la avatar cu "aceia". Ignora-l!

| Cristian_9371 a răspuns:

Habar nu am; dar sincer vorbind; daca u ai accepta, logik ar schimba poza...asa cred eu si daca ai accepta si ai vedea cum se comporta cu tine si daca schimba poza.s-ar putea sa meargaceva intre voi...stiu ce vb sunt baiatwinking

| marnet a răspuns:

Buna,

Mai bine il intrebi pe el despre acest lucru, nu mi se pare un lucru normal...noi nu avem de unde sa stim acest lucru. Poate se juca adevar si provocare cu fata respectivahee hee.

| oksana a răspuns:

Ori sunt ei amici foarte foarte buni...mai degraba e la misto.dar poti sa-l intrebi, nu ai de pierdut

| F13 a răspuns:

Varsta e foarte importanta,cum a spus si un utilizator anonim. cel mai bine intreaba=l pe baiat care este faza cu tipa de la avatar. acum, hai sa te iau inves; daca el pune poza cu tine la avatar, inseamna ca te iubeste sau ca este cu tine? noo.asta nu este o garantieehee hee cel mai bine: lamureste-te cu baiatu!

| jelly_6375 a răspuns:

Am patit-o si eu si cred ca te ia doar la misto tu nu faci decat sa ii dai sperante...te sfatuiesc sa ii spui nu ...bine este si alegerea ta acum faci ce vrei dar mai tarziu vei regreta

| TotoRiina a răspuns:

Mmm eu cred ca a pus vreun pariu sau ii place de tine dar mai mult de colega ta ar vrea sa se culce cu tine dar e tentat mai mult de colega ta sunt o mie de explicatii dar nici odata nu poti stii ce e in capul unui baiat

| beautifulkiss a răspuns:

Buna parerea mea este ca vrea sa profite de tine, de fapt sa profite de amandoua.Eu una spun sa-l lasi si sa-l uiti deoarece mai gasesti baieti de treaba.Nu se merita.Numai bine.

| Delia_7923 a răspuns:

Am 16 ani big grin