anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu mai suport sa fiu intrecuta in unul din pasiunile mele.Ador sa cant si o colega de am mea de clasa caruia ii place sa faca acelasi lucru ma intrece.de ce? pentru ca ea are multe "pile" la concursuri si spectacole premiile ei sunt mai mari si iese mai des in scena. O invidiez pentru aceste lucruri si nu o suport pentru ca se lauda cu foarte foarte multe lucruri. ce as putea face sa o intrec?(in toate)

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Se pare ca ceva nu e in regula... nu cu ea, ci cu tine. Tu stii cat poti, nu-i asa? Ai incredere in tine, nu-i asa? Atunci de unde invidia asta? E clar ca-ti doresti sa o invingi in toate, dar nu poti daca nu excelezi si progresezi cu talentul tau.
In timp ce ea umbla plina de fite pe scena tu ar trebui sa fii undeva singura exersand cat te tin plamanii. Nu conteaza de cate ori va iesi ea in fata ta pe scena iar tu ramai in umbra, persoanele de genul nici macar nu-si vor mai aminti pentru ce sunt acolo, ci doar se vor bucura de aplauze si doar pentru asta vor urca in continuare.
Tu de fiecare data cand vei avea ocazia de a fi pe scena, trebuie sa dai absolut tot ce e bun in tine, sa pari natural si totusi modesta, sa nu urli in gura mare "multumesc fanii mei" si chestii de genul.
Totul tine doar de pana unde vrei tu sa ajungi cu cantatul.
Dar tine minte, daca ai de gand sa o depasesti cu propriul talent, fa-o fara ca fata aceea sa stie, altfel s-ar putea sa te copieze si sa exceleze mai repede ca tine.
Iti urez succes happy

2 răspunsuri:
| ConstiintaTa a răspuns:

Hey, gata, ajunge nu de mai consuma atat si inveselestete caci am gasit un sfat din,, CARTEA SECRETELOR PENTRU FETE", articolul cu titlul Cum sa fii invingatoare

uite aici ceva sfaturi:
Gandirea pozitiva inseamna ca trebuie sa crezi ca vei castiga. Ia daca reusesti o sa iti faci mai mult timp sa te uiti la trofeele de pe TV decat sa te uiti la programele de la tvhee heewinkingDaca esti hotarata sa castigi concursuri atunci gandeste-te doar la motivul/motivele pentru. care faci asta, COnCurEazA ca Sa cAstiGi! Astea sunt sfaturile mele!

| sw33tgirl a răspuns:

Sorry pentru greselile gramaticale... tastatura e tare proasta