Stiu, e blocat. Trebuie sa incerci sa mai intri o data pe messenger ca sa-ti apara din nou chestia aia. Daca citesti ce este scris si mai jos, iti zice sa dai clic pe ''Forgot password''. Asadar, dai clic si se va deschide o pagina de Yahoo, ca pe mail, unde trebuie sa scrii din nou id-ul si parola...si gata, l-ai deblocat.
Nu am inteles. imi poti da id-ul sa-mi mai explici odată?:
Mai incerc o data. Deschide messenger-ul si intra pe id-ul cu probleme. In continuare, se va deschide mica eroare, cea cu ''There was a problem signing you in to yahoo mesenger. Your account has been locked''. Avand asta deschisa, tu trebuie sa dai pe ''Forgot password'', nu pentru ca ti-ai uitat parola, ci pentru a debloca id-ul. Se va deschide o pagina web unde tu trebuie sa tastezi din nou id-ul si parola, arata la fel ca email-ul. Dupa ce te-ai logat acolo, asta e... ai terminat, si vei putea intra din nou pe messenger
Nu merge, cand ma loghez acolo apare un cod si după ce introduc codul din imagine. scrie ca sa raspund la acele intrebari.
E ciudat, eu nu am patit asta... poate iti amintesti intrebarile
Daca nu intri jumate de an pe el ti-l blocheaza cei de la yahoo, iar daca ai uitat si intrebarile nu mai poti face nimic cu el, daca le stiai il puteai reactiva din nou[si eu am patit asa].
Fa-ti altul.Dar daca nai mai intrat de vreo 6luni normal ca nu mai merge deoarece el nu sta sati retina id-ul in 6 luni in timp ce tu nu stiu ce faci pe net. FUNDA.