Ok,daca-mi pemiti iti dau un sfat, ca sa-ti dai seama daca te place sau nu.Cand mergi pe hol,si e si el pe acolo vorbeste cu un alt baiat si zambeste la orice spune acel baiat, iar daca respectivul se uita crucis la tine si cel din fata ta, sigur nu-i convine, sau se intreaba ce vorbiti, iar daca se intampla asta te pot asigura ca e interesat de tine.
Dap am fost, pai daca e genu de timp fite, cluburi femei, lasa l nu e de tine. cati ani ai? undeva la 16 17? vb cu el asa ca prieteni si vezi ce vrea. Daca e interesat crede ma vei stii
Am 16 si el are 17 e complicat sa vb cu el, noi nu vorbim deloc...plus ca nu stiu daca-i place sa mearga in clubri si chestii...fite nu pare sa aiba.Am incercat sa mi-l scot din cap dar nu pot
Adevarul ce doare: da! Stie ca iti place de el. Lui nu. Te evita pentru ca probabil are bun simt si nu vrea sa-si bata joc de tine. Vezi lucruri pe care ti le doresti, dar ele nu exista..priviri etc.
Pai poate ca nu ma place dar nu cred ca-s chiar atat de paranoia frate ) privirile alea chiar exista crede-ma, stiu ce vorbesc.
E altceva cand iti imaginezi ca esti cu tipu' respectiv si alte minunatii
Nu vreau sa crezi ca-s o de aia care o tine pe a ei si nu vrea sa vada adevarul...stiu ca poate nu ma place dar de unde sa-si fi dat seama ca il plac?
Fa-ti curaj si du-te pana la el. Purtati si voi o discutie ca doi oameni normali si dupa aceea il inviti in oras. Puteti sa mergeti la un film sau puteti sa optati pentru o plimbare romantica in cimitir.
Bun,sa zicem ca ma duc si vorbesc cu el.Dar ce sa-i zic?
Nu vreau sa ma duc sa vorbesc cu el si dupa sa raman cu buza umflata...
Apropo, care-i faza cu cimitirul?
Acolo e loc frumos cu verdeata.
Acum o sa fiu serios/soios la os. Du-te la el si propune-i sa iesiti intr-o zi. Te refuza asta este. Mergi mai departe. Inseamna ca nu este potrivit pentru tine. Dar pana acolo vedeti daca rezonati.
Eu stiu ca trebuie' sa vorbesc cu el dar ma pierd foarte tare cand il vad de la distanta, iti imaginezi cum sunt cand is aproape de el... vreau sa mi-l scot din cap dar nu reusesc
Insa o sa incerc sa vorbesc cu el cand o sa-l vad si gur pe undeva