anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy
Nu prea ma descurc la capitolul socializare mai ales cu baietii dar nu stiu de ce, eu mereu incerc sa fiu draguta cu persoanele din jurul meu, dar parca nu prea functioneaza.
Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| RexCuParuCret a răspuns:

O sa te obisnuiesti cu timpul.

| AdiMrr a răspuns:

Ca sa ai multi prieteni baieti inceaeca sa fii de treaba, sa ii mai ajuti la nevoie dar ai grija sa nu profite de tine. STIU ca nu vrei sa auzi asta dar cel mai bun sfat este sa fii tu insati fiindca daca esti falsa, te alegi cu un iubit si apoi cand o sa fii tu cea reala o sa te paraseasca laughing))

| Iubire_Sincera_1990 a răspuns:

Buna
indraznesc sa-ti dau un sfat -fii tu insati cu cat te straduiesti sa placi tuturor cu atat mai putini or sa te placa cu adevarat!

| Mateea405 a răspuns:

Buna pai si eu am trecut printr-o problema asemanatoare si tot e iti pot spune e sa fii tu insuti.Iti dau un pont: nu sta pe langa o persoana nesuferita si capricioasa chiar daca e populara.Crede-ma, mi s-a mai intamplat. S-a folosit de mine tot timpul si daca se supara pe mine, absolut nimeni nu mai vorbea. Si daca ai probleme in legatura cu baietii poti sa incerci sa iti pastrezi calmul si sa joci bine cartile, adica sa ii spui sfaturi, comentarii prietenesti si poti sa fii doar prietena cu el si apoi isi va da seama ce persoana minunata esti. Sper ca te-am ajutat