| RATONIA a întrebat:

Bună! Nu prea pun întrebări, dar acum chiar am nevoie de o părere. De la toamnă încep a VIII-a și mă gândeam să dau la liceul militar de la Breaza (,, Dimitrie Cantemir") și mai apoi la institutul Medico-militar de la Târgu Mureș. De când sunt mică am vrut sa devin medic, mai prin clasa a V-a m-am hotărât că vreau să fiu cardiolog și mai m-am gândit la liceul militar apoi am renunțat și acum chiar mă gândesc serios sa mă pregătesc pentru admitere acolo. Îmi place, de asemenea, disciplina de acolo (care am auzit că e).Eu m-am gândit că un medic militar câștigă mai mult că unul civil, ieșire mai repede la pensie, și are și pensia mai mare... Voi ce credeți? E o idee bună?
Menționez că sunt o persoană activă și cred că nu mi-ar fi extrem de greu să iau examenul sportiv, de asemenea toți profesorii îmi spun că sigur o sa iau evaluare națională cu 10 (nu vreau să mă laud, dar că sa înțelegi bine situația), așa că mă gândesc că nu ar fi chiar așa grele examenele scrise.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Pare ca planul tau este bine gandit si realizabil, eu iti urez spor la invatat si succes la liceu!