| lalalalalalalalalalala a întrebat:

Buna!
Nu stiu ce e cu mine, dar de la un timp incoace nu mai am chef de nimic, mi-e greu sa invat, sa ma apuc de ceva(DESI AR CAM TREBUI, sunt clasa a XII-a si ma asteapta BAC-ul si admiterea la facultate. Dar ce sa fac daca mie nu imi arde de nimic? Pur si simplu, mi-e greu sa ma misc din loc, nu gasesc o motivatie. De fapt, gasesc, dar nu pun in practica nimic
Dati-mi un sfat, va rog. Ce e de facut?

2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Poate un surplus de vitamine si minerale, de la farmacii, nu ar strica.Eu iau Multivital de la A-Z, de la Eurovita.(Dar eu am si o alta varsta.)
Mergi la medicul de familie si cu trimitere de la el, poti face gratuit si cateva analize de baza, din sange, urina.Asta ca sa vezi cum stai cu sanatatea in general.
Poate fi toamna de vina:acum sunt depresiile,anxietatile,lenea,somnolenta, la "moda". Poate si stresul:faptul ca esti in ultimul an de liceu, cel mai greu, faptul ca te asteapta, bacalaureatul, examenul la facultate.

| Johnd94 a răspuns:

Tocmai am terminat si eu clasa a 12 a. Stiu prin ce treci, esti genul `` mi se rupe``. Incearca sa faci activitati care iti plac; sport, sa te uiti la un film si cel mai important incearca sa mananci fructe. Organismul tau este obosit si are nevoie de energie. Activitati distractive si cateva fructe zilnic pe langa meniul tau zilnic, iti va face bine!