Ti-as recomanda sa mergi al un consult medical, ca tot ce faci tu ai ci nu are nici un sens, fiind total ireal si gresit un diagnostic pus dupa ureche, sau din ce auzi la radiosant.
Mergi la medic!
In ceea ce priveste starile despre care ai mai vorbit pe aici, sunt niste lucruri care ar trebui facute pentru a nu te mai simti aeriana, gandeste-te pe care nu il faci:
1. bea apa suficienta, mananca bine (nu evita alimentele care contin proteine, oua, carne, lapte, branza si nici micile bucurii de genul ciocolatei, deserturilor cu vanilie... doar sa fie cat de cat sanatoase), ia niste vitamine si minerale, eventual niste aminoacizi - intreaba la farmacie ce ar fi potrivit pentru tine;
2. ai nevoie de iesit in natura si de vorbit cu oamenii, nu sta mult in casa, plimba-te, cand e cald stai pe iarba pe undeva prin vreun parc (nu pe rece, iti pui si tu o haina sub tine), fa-ti niste prietene cu care sa iesi la plimbare;
3. incearca sa mergi pe la biserica in diferite zile ale saptamanii,
4. in timpul liber gaseste-ti ceva placut de facut, pictura, desen, diferite lucrusoare handmade etc.
5. ia-ti un catel, o sa ai companie si vrei-nu vrei te mai tine conectata la viata reala, doar ca... o sa trebuiasca sa ai grija de el.
Daca nu te simti mai bine cu toate astea, incearca sa mergi si la un psiholog. Intreaba medicul scolii sau medicul de familie in ce conditii poti beneficia de consult gratuit. Mai poti apela si la telefonul copilului.
Stai liniștita, ca am și eu stările astea. Sunt adolescenta și ma confrunt cu aceleași gânduri ca și tine. Sunt momente și momente, probabil ca și de la tehnologie începem sa avem asemenea viziuni.
Totuși, ca sa uit de asta procedez astfel :
Îmi fac timp pentru a petrece cu oameni dragi și să discut cu ei despre cum ma simt. Dacă te simți singură, încearcă să îți faci noi prieteni sau să te implici în activități sociale care îți plac.
Nicu47 întreabă: