Doamne.daca te tai, schimbi ceva in afara de a ramane cu semne? Opreste-te, ca nu e normal! Ascunde-le purtand haine cu maneca lunga sau fond de ten. pana se mai regenereaza pielea. totusi..nu inteleg de ce multi tineri aleg sa isi faca rau singuri din cauza unor "probleme"(cu familia,iubita/iubitul etc). Ai probleme? descarca-te,iesi afara sa te linistesti,discuta cu o persoana care te intelege, tipa, urla, sparge ceva, da un pumn in perete dar NU iti face rau cu buna stiinta...
Ideea e ca incerc sa ma opresc si nu m-am mai taiat de ff mult timp doar ca am ramas cu semne.
Lumea se taie pentru ca prefera sa simta durere fizica decât psihică. Eu lucrez sa ma opresc si nu m-am mai taiat de mult dar am semne
Sper sa iti treaca si sa nu mai faci asta vreodata...fondul de ten dermacol acopera si tatuajele..https://youtu.be/2jmudrvmdtw
Oricum,e frig afara, nu mai stai la maneca scurta iti mai trece pana la primavara..vara.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Esti constienta ca ai o problema psihica? Fataaaaaaaaaa inceteaza! Mai bine te-ai duce pe un camp si urli cat poti tu ca sa scapi de nervi, te linistesti. Orice copil are probleme cu mamele, acum daca s-ar taia toti, ar fi o lume plina de nebuni. Mamele au nervii, sunt suparate, este foarte greu pentru ele, sa creasca copii.Tu trebuie sa fii tare. Asculta muzica, danseaza, fa sport macar in casa sa te calmezi. Fa-o pentru tine, vei fi marcata pentru toata viata, te vei angaja si toti se vor uita la tine ca pe o ciudata, iti vor vedea semnele.
De unde ai invatat tu sa te tai? Ce inseamna asta? Te iei dupa toti prosti, sunt oameni cu grave probleme, si nu se mai taie pe maini. Inceteaza!
Daca tot ma judeci nu inteleg de ce mai raspunzi la intrebare?♀️ Eu ma tai din cauza celor ca tine care doar judeca fara sa stie motiv pentru care o fac?♀️?♀️?♀️
Se vede c-ai doar 11ani. Nu te-am judecat, din contra mi-a fost mila de tine, m-a revoltat ceea ce am citit, imi poti fii fiica. Gandul ca intr-o zi voi avea copil, si ar face lucrul acesta m-ar ingrozi. Deci nu te am judecat ci ti-am cerut sa nu o mai faci! Nu trebuie sa te tai pentru nimeni altcineva din lumea asta. Daca spui ca ai probleme psihice, imi pare rau. Fa o vizita la psihatrie, iti va da un tratament sa tii sub observatie caderile astea, altfel nu vei fi bine! Inca o data Nu te am judecat!
Esti slaba draga mea, daca te tai pentru cei care te judeca. Nu cumva ai lama la tine acum? Sunt ironica acum. Nu ai tu greutati, aia din puscarii ce sa mai faca? Daca tu la 11 ani faci d-astea? Nu ai minte! Bye
Ca sa va informez pe toti aia care judeca, eu am depresie si asta e o boala psihica asa ca nu mai judecati fara sa știți
Si mai esti si figuranta. Iti meriti soarta! Suferi din cauza greselilor tale din vietile anterioare, platesti pentru ele. Dar n-ai tu de unde stii, ca esti o mucoasa rasfatata.