Fiecare ne nastem si murim deoarece asa este legea firi iar noi astea ce ramanem trebuie sa fim puternici sa trecem peste si sa ne asteptam randul.
Nu trebuie sa cedezi pentru cineva care nu merita si scoateti din cap ca te iubeste ca daca te iubea nu te lasa pentru toti bani din lume nu doar pentru alta.Ai trecut prin atatea greutati ca sa te lasi invinsa de o relatie de 6 luni in care erai rezerva nu merita ai viitorul in fata si multe lucruri bune ce te asteapta.
Lupta pentru tine si viitorul tau invata, munceste si bazeazate doar pe tine nu te mai increde in orce si oricine ca fiecare isi urmareste propriul interes.
Hey...am vazut prin ce ai trecut si imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat cu mama si iubitul tau... daca vrei sa te descarci poti sa imi trimiti un mesaj. sa stii ca nu esti singura. nu toata lumea este asa
Hey.am vazut prin ce ai trecut si imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat cu mama si iubitul tau... daca vrei sa te descarci poti sa imi trimiti un mesaj.sa stii ca nu esti singura.nu toata lumea este asa