| BlancaFantasma a întrebat:

Nu stiu ce sa fac!sad un baiat de 26 de ani(eu am 18) spune ca ma place. el nu m`a vzut decat o data acum o luna dar nu am vorbit deloc si vrea sa ne vedem duminica la un suc.chestia e ca mie nu prea imi place de el (nu l`am vazut decat in pozele de pe facebook) dar o sa ne vedem ca sa il cunosc sa nu ma insel poate in privinta lui.am inteles ca e de treaba si vorbeste frumos (pe mess si la telefon). chestia e ca el e mai sarac asa si are o rabla de daciestraight face eu nu`s materialista nici vorba dar totusi ideea de a ma plimba intr-o dacie cand altele se plimba cu cine stie ce masini ma cam enerveazastraight face de fapt ma gandesc sa nu rada vecinii de mine cand m`or vedea in dacia aia veche ca altfel n`am probleme. un sfat de consolare cevalaughing poate suna naspa ce am scris aici dar intr-un fel asa gandesc.eu pun accent pe suflet daca ne intelegem bine, nu mai conteaza nimic dar totusi parca uneori ma gandesc ca "el nu are fata de mine" adica eu arat bine sunt slaba, inalta si vreau sa merg la facultate, pe cand el lucreaza pe un salariu mizerabil si a facut seralul.stiu ca nu pot sa vorbesc pana cand nu o sa-l cunosc dar totusi... ajutor!

4 răspunsuri:
| kattya96 a răspuns:

Pai, poate sunteti separati de o clasa sociala. Eu zic ca daca te deranjeaza chestiile astea sigur nu o sa te indragostesti de el. Mai bine cauta unu care are ce vrei tu si pe urma o sa-ti fie mai usor sa-l accepti. Mie mi se pare ca tu nu vrei sa te schimbi. El o sa-si dea seama ca te deranjeaza unele chestii si nu stiu cat de bine o sa iasa. Ai 2 obtiuni :
Daca te intalnesti cu el si sa zicem ca iti place, adica felul cum vorbeste cum te priveste, adica pe scurt daca crezi ca este special treci peste masina. Ca doar nu o sa fii cu el pe viata, am inteles ca te duci la facultate deci slabe sanse.
Dar daca nu poti sa treci peste fazele astea ceea ce cred ca se va intampla, mai bine nu te intalni cu el deloc.
Faci ce crezi, succes!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Noi fetele.ne gandim si la ce masina are.ce facultate are. daca e frumos.nu numai la comportament si cat de frumos vb.eu zic sa te duci la intalnire si vezi cum este... daca cu adevarat sa il placi lasa toate astea. dacia si tot.e iubire...sa rada cine o vrea.oh go on. daca esti fericita cu el.ce rost are masina, si ce zic altii elena.ce rost are?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si zici ca nu ești materialista? In fine. Pai dacă crezi ca nu e de nasul tău de ce vrei sa te întâlnești cu el? Poate băiatului chiar ii place de tine și îl vei răni, pentru ca se vede ca te atrage (ca personalitate și educație) dar în același timp unele chestii te fac sa te retragi. Fi sigura ca odată ce te întâlnești cu el te vei întâlni și a 2-a și a 3-a oara pentru ca te va atrage el ca om dar mereu va exista chestia asta ca nu e de tine. Sper ca m-ai înțeles.
Bafta

| myhaela12 a răspuns:

Buna elena! dupa mine mi-e mi se pare ca tu nu ai putea sa te idragostesthi de el dar parerea mea e sa te duci la intalnire si daca nu it place la revedere! daca iti place uita de masina ca nu asta conteaza ci sufletul! funda?:X