Daca este chiar asa cum zici u ar trebui sa ii spui si u ce simti adica ar trebui sa ii zici ceva de genu` ( Tu cum crezi ca ma simt cand ma lasi balta si vb cu cealalta prietena a ta ) Dar asta tb sa eu spui intr-un mod trist nu sa tipi sau altceva.Si pana la urma probabil ca va intelege. Si u ii mai spui ca tii fff. mult la ea. Si daca tine si ea cu adevarat la tine ar trebui sa te ierte.
1. Eu cred ca ea e prea suparaciuoasa din cate am inteles
2. Incearca sa ii fim mult mai apropiata, adica adevaratele prietene nu se supara ele se mai fac proaste, si cealalta nu ar tb sa se inerveze si sa tipe .
Cam atat am avut de spus succes!
FUNDA! :*
--->SUCCES
Andreea: mersi mult. si da. eu stiu ca e exact asa cum miai zis si tu, da sunt sigura pina eu nu-i zic ceva ea nu face e prea mofturoasa. da nici nu as vrea sa fiu certata cu ea. insa mercii mult :X :* PT sfat
Pai eu ced ca ea e prea mofturoasa si nu trebuie sa-i mai dai apa la moara daca intelegi ce vreau sa zic.asteapta sa faca ea primul pas. daca continui sa tot lasi de la tine o sa fiti mereu in aceeasi situatie. daca si ea tine cu adevarat la tine o sa iti ceara sa va impacati, iar daca ea nu da nici un semn inseamna ca nu e o prietena adevarata, ci o profitoare care asteapta doar sa primeasca fara sa dea nimic in schimb.bafta