anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac! Eu am 10 ani.
Azi as vrea sa invit o prietena de-a mea acasa la mine, de o seama cu mine, iar mama nu ma lasa.
De ce?
Pentru ca am mai invitat o prietena acasa si ne-am gandit sa facem inghetzata de ciocolata(aveam ciocolata de aia mare de menaj, am pus doua patratzele in ibric(ibricul e de inox)si am ars ibricul, iar atunci mama s-a suparat.(nu eram cu aceeasi prietena).

Iar eu imi doresc foarte mult s-o invit pe prietena mea acasa(nu pe aia cu care am ars ibricu'laughing) CA SA ne jucam, ca fetele, desigur.

Eu am incercat sa-i explic ca o sa fim cuminti si nu o sa facem nimic gresit dar tot nu e de acord.

Iar tata de fiecare data este d acord cu ea, pentru ca stiti ca sunt doar parintii mei, de ce sa ma lase sa fac ceva?

Eu am incercat sa-i explic mamei ca o aduc acasa doar ca sa ne uitam la telivizor, sa ne jucam pe calculator, sa ascultam muzica, nu sa stricam ceva...

Dar parintii mei sunt foarte stricti cand vine vorba de vreo prietena sau asa ceva...

Deci cum sa-i fac pe parintii mei sa ma lase sa o aduc pe prietena mea acasa?

dAU FUNDA URGENTstar!

Răspuns Câştigător
| Michaela89 a răspuns:

Spune-le parintilor tai ca sunt prea stricti si ca ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine pentru ca ai mai crescut si esti mai sigura ca nu vei face nimic rau.Sau poti sa le mai spui sa-ti interzica umblarea cu lucruri periculoase, cum ar fi ibricul (laughing )Daca nu merge, intreaba-i daca poti sa te duci tu la ea si sa le promiti parintilor ca nu vei face nimic care sa-i dezamageasca sau care sa-i faca sa se enerveze.

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ma amuza dramele astea scrise de pustoaice ce inca nu au invat tabla inmultirii laughing

| ToxxicSmile a răspuns:

Daca parintii tai o cunosc pe acea prietena si stiu ca ea nu are cum sa fie rea sau sa faca ceva nebunesc atunci poti sa le spui acest lucru.

cere`le un motiv pentru care nu te lasawinking

funda?happy

| Aylee a răspuns:

Oana... incearca si tu sa ii spui asa: Mama... asta o sa fie un test si ai sa vezi cata incredere o sa ai in mine, gandeste-te daca acum nu imi dai voie si ma vei tine din scurt, cand v`oi creste crezi ca voi fi la fel de cuminte?

| louise a răspuns:

Pai daca nu vor o sa ramana cu a lor si tot nu te vor lasa. de ce nu te duci u la eawinking nici asa nu te lasa?

| Roxett a răspuns:

Poti sa le spui ca pot sta sa va supravegheze sau sa o inviti cand sunt si ei acasa ca sa nu se mai intample ca data trecuta.

Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

Încearcă să-i ajuți la treburi:
- cele casnice: ( să ștergi praful, să speli vasele, să dai cu aspiratorul etc).
Într-un fel fă-i fericiți și întreabă-i ce i-ar face fericiți.
Într-un final recompensa ta la tot efortul va fi asta.
Și desigur încearcă să mai discuți cu ei după aceea nu înainte.winking