| Daiana90 a întrebat:

nu stiu ce sa mai fac.nu ma prinde soarele deloc.stau ziua la pranz cand e soarele tare si nici atunci nu ma prinde.ma udam cu apa si stateam la soare, acum mi-am luat o crema pentru protectie solara(scrie pe ea ca asigura bronzul uniform si ca protejeaza de arsuri). nu e asa scumpa, am luat-o si eu cu vreo 15 lei deci nu stiu cat de buna e.ideea este ca sunt alba ca branza, de mica am mers vreo 5 ani la mare si nu ma bronzam niciodata. ce sa fac sa ma prinda si pe mine soarele ca multi ma intreaba daca sunt bolnava cand ma vad asa alba (mai ales pe fata). is ca branzalaughing pe tot corpul.

4 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Cunosc si eu pe cineva care la mare nu se bronzeaza mai deloc, in schimb la munte se prinde foarte bine bronzul de ea. Ai putea sa incerci sa faci plaja pe la munte; acolo riscul de arsuri e foarte foarte mic si mie cel putin imi place mult mai mult culoarea pe care o capata pielea (e un aramiu asa. intens dar estetic. nu un bronz "tiganesc", puternic si de prost gust)

| broscutsaaa a răspuns:

Eu sunt total opusul tau, stau la umbra si ma bronzez. laughing)
Tu poate esti albinoasa thinking
( Este o afectiune a pielii, persoanele se bronzeaza foarte greu.)
Nu mai sta la soare atat de mult, iti poate face rau.

| gabrielgypps a răspuns:

Ai foarte mare grija cu soarele deoarece tu ai pielea foarte sensibila.
poti face arsuri inclusiv cancer de piele daca incerci prea mult.
cremele solare asigura protectie contra razelor ultraviolete deci nu te ajuta la bronz ci previn arsurile.
cumpara-ti o creme autobronzanta. adica te dai cu ea si te maronesti. culturistii si multe persoane o folosesc pentru a avea o culoare aurie frumoasa. ai grija cum o folosesti, citeste bine instructiunile, nu de alta dar poti devenii zebra.

| Barbie_9156 a răspuns:

Simplu : du`te la solar! big grin