Nu te supara dar nu asa trebuie sa fie o prietena ...si eu sunt egoista cu prietenele mele de la scoala (nu le dau unele teme sa le copieze...dar incerc oarecum sa le aduc pe drumul cel bun.desi ele ma ranesc mult mai mult cu unele comenturi )prietena ta nu iti e o prietena adevarata. cred ca e foarte invidioasa pe tine.eu cred ca ar trebui sa-ti faci alte prietene (in felu asta poate ii dai si ei o lectie sau ti-ai face niste noi prietene )
Pai asta nu se poate numi cea mai buna prietena a ta daca procedeaza si se comporta asa cu tine.Nu ai ce sa-i faci>asa e stilul ei, si crede-ma nu poti sa-i schimbi unei persoane stilul doar pentru ca tu consideri ca se comporta intr-un anume fel.Asa sunt unii oameni.Parerea mea:discuta cu ea,ia-o cu frumosul, spune-i ce te deranjeaza si ca tu chiar o consideri o prietena foarte buna si in care poti avea incredere... Daca nu reactioneaza nici asa, ai binemai bine rupi orice relatie cu ea.O astfle de persoana nu merita prea mult.O sa-ti gasesti alti prieteni buni care probabil nu se vor comporta asa cu tine
Dar mai poate fi inca o posibilitate Poate e suparata pe tine dintr-un anume motiv. POate fara sa-ti dai seama ai ranit-o sau i-ai facut ceva care nu-i convine.Dar discuta cu ea.si daca nu merge, cum am spus si mai sus...n-ai ce face. Daca chiar ''tine" la tine atunci o sa-si dea seama ce a facut.
Cel mai simplu ar fi dacă n-ai mai băga-o in semă o vreme. „Prietena" ta dă dovadă că nu-i pasă deloc de tine, ție de ce ți-ar păsa. Poate ar trebui să vorbești cu ea despre asta și dacă tot continuă, găsește-ți pe altcineva cu care să stai. c:
De ce esti prietena cu ea? Daca vrei totusi sa ramaneti prietene, poti vorbi cu ea si spune-i sa incerce sa se puna in piela ta la ora de franceza (de exemplu)
buburutzaa întreabă: