| Marrianna a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Sunt casatorita de ~ 2 luni cu un cetatean strain(arab), dar el vrea ca eu sa fac mereu ce spune el, sa ma supun, ideile mele sau parerea mea nici nu conteaza. El actioneaza de capul lui, cum vrea el. fara ca macar sa ma intrebe si pe mine daca sunt de acord sau nu. Am observat ca pe el nu il intereseaza de mine, ma jigneste, rade de mine etc. I-am spus ca o sa divortez(doar ca sa vad ce spune el) si a spus ca nu mai pot sa difortez de el niciodata si ca sa am grija ce spun straight face Eu nu vreau sa divortez, dar nu stiu ce s mai fac sad Nu exista zi in care eu sa nu plang deloc. Mereu ma simt rau si totul merge prost pentru mine. Nu stiu ce sa mai fac. Trebuie sa fac tot ce spune el, iar eu daca zic ceva, tipa la mine si cateodata ridica si mana. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Conditia femeii in lumea (cu preponderenta) musulmana inca este cea de sclava, draga mea, chiar daca suntem in sec.21-lor chiar le place ideea de "stapan", pe care le-o insufla religia.
Si daca doar dupa atat de putin timp se poarta asa cu tine, e clar ca asa o sa suferi toata viata.
Sfatul meu este sa tai raul de la radacina cat mai repede, caci timpul trece, si daca vei avea si copii cu el, nu te vad bine!

| Marrianna explică (pentru foxsilver):

Sa tai raul de la radacina!? laughing Pai ce mai mi-a ramas? Decat sa divortez laughing big grin

| foxsilver a răspuns (pentru Marrianna):

Ma bucur ca faci haz de necaz; inseamna ca nu esti un caz chiar pierduthappy.
Eu cred ca poti lua in serios ideea cu divortul, si in nici un caz sa nu crezi ce spune el-ca nu poti divorta.O solutie, fie ea si de compromis, trebuie sa existe.
Iar daca el vrea sa traiasca dupa principii vechi, de un mileniu, macar tu fii cea ancorata la realitatea vremurilor noastre. Tu esti singura stapana pe viata ta, nu altcineva!

| Marrianna explică (pentru foxsilver):

Da, asa este! Ai dreptate happy Si pana la urma asa o sa fac pentru ca nu imi place deloc viata asta pe care o traiesc cu el...

| foxsilver a răspuns (pentru Marrianna):

Ti-am raspuns cu strangere de inima, motiv pentru care nu prea sunt activa la categoria "Dragoste si Sex".
Ma intristeaza cand vad ca unii oameni nu pot sa iubeasca, iar altii nu pot primi iubire, indiferent de nationalitate, religie, etc., caci iubirea isi are loc in sufletele oamenilor, nicidecum sa apartina unei natii, sau religii.
Si vazand cat de tanara esti, si lipsita de experienta, m-am gandit sa-ti deschid putin ochii. Tu vei face cum crezi ca iti este mai bine, dar ma indoiesc ca mergand in continuare pe mana lui vei avea parte de fericire.
Acum, sa nu crezi ca doar arabii se cred stapanii femeilor, si in cazul celorlalte religii exista astfel de specimene, decat la in religia musulmana este ceva mai accentuata atutudinea asta.
Oricum, iti doresc sa ai intelepciunea de a gandi si a face ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu stiu la ce te asteptai de la o casatorie cu un musulman.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asa se poarta toti arabii mai ales dupa casatorie, vezi cum decurg lucrurile si pe urma divortezi