Hey!
Uite ce cred eu...
In primul rand, trebuie sa stii ca sunt multi adolescenti in situatia ta. E o perioada a schimbarilor, mereu esti tulburat, simti ca ai alegeri de facut si asta te debusoleaza complet. Asa e perioada asta si trebuie tratata ca atare.
Sfatul meu este sa incerci sa fii naturala. Comporta-te asa cum o faci in mod normal, nu incerca sa atragi atentia nimanui si pastreaza-ti mereu locul pe care il ocupi.
Mai importnat de atat, nu te mai compara pe tine cu celalti. Fiecare e unic in felul lui, fiecare are in jurul sau anumite persoane cuu care altii nu ar putea socializa. Nu te mai desconsidera si aseaza-te pe tine in fata celoralalti. Nu esti urata! Nici macar nu stiu cum arati, asa-i... Dar Dumnezeu nu face greseli, iar tu, la fel ca orice om de pe planeta asta, esti frumoasa in felul tau.
Nu mai acorda atata atentie acestor problemute si traieste-ti viata. Oamenii de care ai nevoie, iti vor fi alaturi, e doar o chestiune de timp.
Capul sus! Nu-ti pierde increderea in tine, e cel mai de pret lucru pentru un om, mai ales pentru o femeie.
Muuuuult succes, draga mea!
Kisses!
P.S : Sfaturile pe care ti le-am dat sunt concluzii la care am ajuns singura, dupa ce am trecut si eu ( la fel ca oricare adolescent ) prin frustrarile varstei!
Take care!
Sunt curios sa port o discutie cu tine, sa experimentez, sa vad daca chiar asa e.
Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Si nu te ingrijora, o sa fie totul bine
Nu poti forta oamenii sa te placa.
Respectul se castiga nu se poate impune!
Incearca sa intri mai mult in vorba cu ceilalti sa-i ajuti si cel mai important sa le fi alaturi la nevoie! Va veni un moment cand iti vei da seama ca ai foarte multi prieteni!
Daca mai e nevoie sa vorbim trimite un mesaj cu ID tau!
Enjoy!
Doamne...mor de curiozitate sa te cunosc si sa te vad...lasa-mi un msg cu id'ul tau daca vrei eu nu iti pot trimite msg
AlisPretty întreabă: