| Daiana90 a întrebat:

Buna nu stiu ce sa mai fac.sunt foarte singura, nu reusesc sa imi fac prieteni iar baietii din jurul meu fug de mine parca cine stie ce le-as face dinainte sa aiba ocazia sa ma cunoasca.de exemplu o prietena de clasa a 7-a mi-a dat idul unui baiat de 20 de ani care o place iar el abia daca ma baga in seama iar eu am 17 ani, nu ca fetiscana aia.si ea e si foarte plinuta.deci chiar cred ca sunt frumoasa nu ca sunt narcisista dar mereu mi-am zis ca sunt urata si imi amaram viata cu asta dar nu e asa, cred ca e comportamentul meu care respinge si nu imi dau seama cum.si pe mes imi e enorm de greu sa intretin conversatii, toti se plictisesc si dupa prima oara nu mai vor sa vorbeasca cu mine, si atata ma chinui sa scot vorbe de la ei dar mai mult nu am ce face...ce sa faccrying?

11 răspunsuri:
| Hope_9316 a răspuns:

Hey! kiss
Uite ce cred eu... thinking
In primul rand, trebuie sa stii ca sunt multi adolescenti in situatia ta. E o perioada a schimbarilor, mereu esti tulburat, simti ca ai alegeri de facut si asta te debusoleaza complet. Asa e perioada asta si trebuie tratata ca atarewinking.
Sfatul meu este sa incerci sa fii naturala. Comporta-te asa cum o faci in mod normal, nu incerca sa atragi atentia nimanui si pastreaza-ti mereu locul pe care il ocupi.
Mai importnat de atat, nu te mai compara pe tine cu celalti. Fiecare e unic in felul lui, fiecare are in jurul sau anumite persoane cuu care altii nu ar putea socializa. Nu te mai desconsidera si aseaza-te pe tine in fata celoralalti. Nu esti urata! Nici macar nu stiu cum arati, asa-i... happy Dar Dumnezeu nu face greseli, iar tu, la fel ca orice om de pe planeta asta, esti frumoasa in felul tau.
Nu mai acorda atata atentie acestor problemute si traieste-ti viata. Oamenii de care ai nevoie, iti vor fi alaturi, e doar o chestiune de timpwinking.
Capul sus! Nu-ti pierde increderea in tine, e cel mai de pret lucru pentru un om, mai ales pentru o femeiewinking.
Muuuuult succes, draga mea! kiss

Kisses!batting eyelashes

P.S : Sfaturile pe care ti le-am dat sunt concluzii la care am ajuns singura, dupa ce am trecut si eu ( la fel ca oricare adolescent rolling eyes ) prin frustrarile varstei!hee hee
Take care! happy

| hotshotb a răspuns:

Vezi la mesaje big grin

| SmRpT a răspuns:

Poate din cauza ca te cheama Simona, te-ai gandit la asta?smugsmug

| Daiana90 explică (pentru SmRpT):

Daaa,cu siguranta e din cauza astastraight face

| SmRpT a răspuns (pentru Daiana90):

Stii ca eu glumeam, chiar n-am vorbit deloc seriosthinking

| Demonull a răspuns:

Sunt curios sa port o discutie cu tine, sa experimentez, sa vad daca chiar asa e.happy

| Daiana90 explică (pentru Demonull):

Pai da-mi idul tauhappy

| Neinteresantul a răspuns:

Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Si nu te ingrijora, o sa fie totul bine happy

| DaRyuSN a răspuns:

Nu poti forta oamenii sa te placa.
Respectul se castiga nu se poate impune!
Incearca sa intri mai mult in vorba cu ceilalti sa-i ajuti si cel mai important sa le fi alaturi la nevoie! Va veni un moment cand iti vei da seama ca ai foarte multi prieteni!
Daca mai e nevoie sa vorbim trimite un mesaj cu ID tau!
Enjoy!

| madness2021 a răspuns:

Doamne...mor de curiozitate sa te cunosc si sa te vad...lasa-mi un msg cu id'ul tau daca vrei happy eu nu iti pot trimite msg sad

| SeToK90 a răspuns:

Da add la id setok sa vbwinking