Ti-as sugera sa te schimbi chiar de maine, sa te focusezi numai pe carte si pe luat numai note foarte mari, ca sa impresionezi profesorii, dar si colegii care te barfesc, fiindca acum esti un copil mediocru, de care rade si-si bate joc toata lumea.
Dovedeste-le ca esti o fata desteapta si frumusetea aia de care vorbesti tu, nu va mai conta pentru nimeni, fiindca inteligenta va iesi la suprafata si doar aceea va cucerii colegii, fiindca toti vor dori sa fie prieteni cu cea mai desteapta fata din clasa.
E clar ca inca ai nevoie sa mergi la psiholog, altfel nu vei putea sa devii un adult responsabil si independent.Tot ce ai scris aici te va fugari din urma pana cand te ajunge si se proiecteaza pe relatiile cu ceilalti din prezent (care poate nu sunt niste oameni mizerabili asa cum pare ca au fost toti peste care ai dat pana acum; au fost? sau erau doar cativa si ai devenit paranoica pana la cer si inapoi?) afectandu-ti cariera si alte ramuri ale vietii.Eu nu pot sa-mi inchipui peste ce oameni dai si cine e asa de superficial incat sa creada niste zvonuri si vorbe pline de ura.Cu siguranta atragi un anumit tipar de oameni toxici si ai nevoie sa aplici un filtru persoanelor care intra in sfera ta de interes.Asa cum ai recunoscut deja, nu oricine iti da atentie merita atentia si energia ta, timpul tau, prietenia sau iubirea, doar pentru ca parintii nu ti-au oferit toate acestea.
Bună,în primul rănd vreau să îți spun că mi pare foarte rău că Treci prin aceste lucruri și te înțeleg cum te simți, și eu am luat ogrămadă de bully la vtm, din clasa 1 până în a 8 a, și acu iau dar e puțin mai ok, în legătură cu părinți tăi sunt niște nenorociți scuze că ți zic dar ăsta I adevărul, adică în loc să fie bucuroși că au o fiică, că sunt unii oameni care și ar da viața pentru a avea un copil și n au cum, ar trebui să ți fie alături nu să te jignească și să iti scadă moralul și mai tare, nu îi mai băga în seamă pe cei care comentează mereu despre tine, știu că este ușor de spus greu de făcut dar crede mă e mult mai bine să încerci să nu îți pese, pentru că ăștia dacă vede că te afectează ce spun ei, o sa continue și mai rău, în legătură cu băieții...din păcate foarte mulți băieți își bat joc de fete / le vor doar pentru a și satisface nevoile, dar există și băieți cuminți care știu să aprecieze o fată cu adv și să o facă sa se simtă iubită dar din păcate aceștia sunt foarte rari, știu cum e sa te atașezi repede de o persoană pentru că asta fac și eu, din cauza că n am avut niciodată prieteni adevărați s au iubite adevărate mă atașez foarte repede, din prima zi de conversație, și ajung sa fiu luat de prost, dar gândește-te că acele persoane care fac acest lucru pierd o persoană care se găsește rar, ADICĂ TU, pentru că tu nu vrei să ți bați joc de ei, nu vrei sa îi lași după câteva zile/săptămâni vrei o prietenie/relație adevărată, de asta ești o fata specială pentru că rar mai găsești fete așa bune la suflet, chiar dacă fac ei remărci urâte, dă I în colo, tu concentrează te pe tine, sa fii tu bine, uite dacă vrei un prieten, îmi poți da mesaj și putem fi prieteni, și nu sunt genul care sa facă caterincă s au ceva de genul, ca doar nu scriam atăta degeaba, sper că te am ajutat cu ceva, și dacă vrei un prieten, dă mi mesaj. CAPUL SUS REGINO CĂ PICĂ COROANA