Daca asa este personalitatea ta nu trebuie sa te schimbi pentru ceilalti. Dar nu trebuie sa le perimiti sa faca misto de tine. Daca esti o fire mai retrasa cred ca esti si o fire mai analitica. Urmareste-i pe nesimiti si ai sa observi unde trebuie sa lovesti ca sa doara si unde trebuie sa "lovesti" ca sa te aprecieze. Unii au ego-ul mai puternic, alti se lauda cu fizicul lor impresionant...acestia sunt foarte usor influentabili. 2-3 vorbe sa mearga la al lor corazon ca esti prietena lor pe viata. Te invat la prostii, nu e bine sa faci asa, dar este o optiune totusi. Daca nu esti pe aceiasi lungime de unda cu ceilalti, cauta grupuri care sunt mai apropiate de tine(la mentalitate). Nu incerca sa te integrezi daca in adancul tau nu vrei sa te integrezi. O sa fie greu la scoala dar cred ca o sa te descuri.La liceul parca sunt o leaca mai maturi, copii...acolo sigur iti vei face prieteni. Dar e important sa nu incepi liceul cu gandul."sunt inferioara ce ma fac". Sau crezand ca daca vei avea o atitudine total opusa ca cea din generala vei fi respectata. E bine sa setezi niste granite, granite care nu ar trebui depsite de nimeni.Mai multe sfaturi nu am.Pana la ruma tu ai control asupra vietii tale.Bafta.sper sa fie mai bine.
Felicitari! tine-o tot asa pentru ca acesta este drumul corect pe care trebuie sa mergi de acum incolo. Ai facut cea mai buna alegere din viata ta (poti sa-ti notezi in agenda), cu adevarat aceasta este adolescenta. Fii mandra de tine, de prietenele tale cele doua, nu asculta ce spun altii. Tu nu ai o problema de integrare, tu nu poti sa te integrezi intr-un grup sa zicem unde nu ti-e bine. Numai pe acest drum vei cunoaste adevaratele valori.Numai de aici poti ridica stacheta, tot mai sus, si-ti asigur succesul deplin.
Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni si nimic, fii tu insuti, si asa iti vei gasi prieteni adevarati de incredere...si inca ceva:Nimeni nu merita lacrimile tale, iar acela care le merita sigur nu te va face sa plangi!
MariusDeejay întreabă:
Liviucu întreabă: