| Sas a întrebat:

Buna,nu stiu cum as putea sa-mi gasesc o prietena(iubita)ca numai rezist psihic fara cineva langa mine care sa fie tot timpul langa mine si sa-mi ofere afectiune, pur si simplu sa contez si eu pentnru cineva in viata asta. Pana acum nu am avut nici o relatie cu vreo fata, nu prea interactionez cu fetele pot sa zic k de cand ma stiu eu nu am avut macar o prietena, eu stiu o colega cu care sa ma inteleg fff bine.Nu stiu am un complex in fata fetelor ma pierd imediat cand vb-esc cu o fata, daca s-ar baga in seama cu mine fara sa vreau ii dau de inteles ca nu imi pasa desi eu chiar mi-as dori sa sa-i dau de inteles ca imi pasa. Sunt un tip mai retras, am prieteni ies afara chesti din astea da doar cu baieti pentru ca cu fete de unde daca nu am nici o prietena sau prietene ci doar prietenistraight face(sa nu se inteleaga k sunt gay)cum am mai zis sunt ff timid cu fetele, sunt mai linistit de felul meu, nu beau, nu fumez, si sunt ffff glumethappy.Nu stiu chiar nu stiu ce as putea face. Ceva sfaturi? Sper k nu v-am plictisit cu probleme mele, doar k simteam nevoia sa spun cuiva oricui ce ma doare.Ați dori sa facem un grup al oamenilor singuri?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Vezi sa nu cazi in extrema de a fii prea de treaba, prea glumet, prea lipsit de masculinitate, ca lasi impresia de baiat, nu de barbat, fa glume daca te pricepi, dar nu fii ca o zana vesela, cum sa zic :)), ca intri direct in friendzone, tachineaza putin fata cu care vorbesti, si glumele cu tente sexuale sunt ok, cat sunt in limita bunului simt, doar nu urmari sa fie totul perfect, sau sa nu cumva sa superi, ca pierzi din start.
Ce zici tu ca nu mai rezisti psihic si vrei sa primesti afectiune e slabiciune, si nu o zic sa ma iau de tine, dar daca iti pui fericirea in mana unei persoane, cand va pleca, se duce si fericirea ta emotionala si ajungi in acelasi punct depresiv al vietii. Fii tu locul unu, invata sa fii fericit singur, ca sa iti asiguri starea de bine in viata, asa vei fii bine indiferent daca ai o partenera sau nu, arata putin caracter, tine pieptul in fata si barbia sus, gandesti pesimist si uite ce ganduri iti faci in cap.
Cauta materiale despre dependenta emotionala, ca sa iti dai seama in ce capcana risti sa cazi, si de ce oameni toxici risti sa dai, apuca-te de sport, lucreaza la corpul tau si la mintea ta.
Sa nu crezi ca nu contezi in viata asta, tine minte atat, ce se aseamana se aduna, de asta dependentii de alcool si droguri se aduna in grup, pentru ca au acelasi lucru in comun, asadar, daca vrei sa dai de o partenera puternica si stabila emotional, trebuie sa devi un barbat puternic si stabil emotional, atragi ceea ce esti. Timiditatea este o boala, este frica, pentru ca te opreste din a face ceea ce iti doresti, sa nu o iei ca pe o calitate, cum suna cand ii spui unde fete "sunt timid, sunt mai retras"? Mie imi suna a pisica fricoasa, si lor la fel crede-ma, nu iti vor da importanta, iti las aici cate ceva:
-pentru a lucra la partea ta masculina:
https://www.youtube.com/@TaherSonu
-pentru dezvoltare persoana/cunoastere de sine:
https://www.personalitatealfa.com/

| Violleta2022 a răspuns:

Apeleaza la "babe" adica la femei in varsta, care au fete cuminti si nemaritate, ca si tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca esti o fire vesela si glumeata, care e problema? Trebuie doar sa te comporti asa si cu fetele, sa fii tu insuti.Nu te mananca nimeni, sunt tot oameni.Incearca sa-ti gasesti doza de curaj, ascunsa bine de tot undeva pe acolo, si sa iesi din zona de confort. Succes.

| Sistemulxxl a răspuns:

Vin eu langa tine sa te mangai pe cap daca nu mai rezisti.

| Sjhxjcks a răspuns:

Toate vin la momentul potrivit. Nu poți impune nimănui sa fie iubita ta, sau chestii de genul.

| Geass1 a răspuns:

Un început ar fi să nu mai vorbești cu k în loc de că etc.
Există aplicații de dating, încearcă bumble acum fetele dau primul mesaj. Însă, dacă nu ești fericit singur, mai greu să fii într-o relație... Baftă