Foarte frumos ce ai scris! Nu am trecut prin asa ceva, sincer...Dar dragostea e ca un trandafir, la fiecare petala o iluzie si la fiecare spin o realitate!
Nu am trecut printr-o asfel de situatie,dar am inteles ca el te cauta,deci cel mai bine este sa lamuriti lucrurile,daca voi nu ati mai vorbit o perdioada de timp tu nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat in acel timp,poate a patit ceva,l-a marcat ceva,asa ca spune-i ca il iubesti si ca vrei sa fiti impreuna pe bune, ca numai este o joaca de-a soarecele si pisica, nu ai nimic de pierdut pana la urma, exprima-ti sentimentele si apoi vezi ce se intampla, iti urez succes
Pai si eu am avut o relatie dar acel baiat si-a batut joc de mine si l-am gasit cua lta dar cand am obs ca ma inseala nu il iubeam atata de mult cat l-ai iubit tu dar intr-un final cel mai bun lucru ar fi sa cauti pe un baiat care sa tina la tine si tu la el si sa nu mai dai cu piciorul la baieti care chiar tin la tine...dar ai grija niciodata sa nu iubesti un baiat la maxim pentru ca te poate juca pe decete si tu vei avea cel mai mult de suferit