anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep.eu o cunosc de 2 ani pe fata asta dar nu prea am tinut legatura, acum saptamana trecuta am iesit eu varu ei si ea la un suc de 2 ori si brusc fata asta m-a atras foarte mult, dar ce-i mai aiurea e ca ea imi cunoaste multi prieteni, baieti si fete si mai ales ca a fost si impreuna cu unii dintre ei, ce sa zic acum mi-ar fi rusine sa afla ca-mi place de ea atata timp ca am fost indiferent cu ea de cand o cunosc. i-am povestit la varu ei, dar nu-mi fac griji ca el nu ma da de gol e de incredere. ce as putea sa fac, sa nu uit sa specific ca de cand am iesit la suc, de atunci ma inteleg foarte bine cu ea, bine desigur ca ea habar n-are ca eu o plac, m-a atins la inima cand varu ei a intrebat-o si unde ti-e prietenu si ea raspunde desigur in gluma raspunde zambind ca ma are pe mine, am zambit nu stiam ce sa zic... ar fi fost mai simplu daca nu aveam prieteni comuni am2, ma gandeam ca daca as trece peste asta si poate peste o luna am de plecat in strainatate si as reusi sa uit, mersi pentru timpul tau.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca macar sa o iei la pat si asa scoti asul din maneca si inainte sa pleci ii zici ca asta e viata omului.

| Ralluca25 a răspuns:

Bunăă.
așa eu zic că ar trebui să-i spui adevăru. de ce? pentru că ea nu va sti că tu o placi și poate și ei ii place de tine dar nu știe cum sa-ți spuna și dacă tu nu ii spui sentimentele tale iți va părea rău.
spune-i că o placi mult și că vrei o relație cu ea. :*

| NoIdentity a răspuns:

Pai vrei sa fii departe de iubirea ta din cauza prietenilor?thinking nu e bine
deci pe tine nu te intereseaza amikii cu ferikirea ta sh a eihappyATAT! deci fa-ti kuraj sh zii nu-i un kapat de lume sunt mai mult ca sigura ca ea te place!happycasnikie de piatra:d

| katalyst a răspuns:

Daca ar afla ca-mi place de ea, si daca ar fi una din alea care profita de ocazie si isi bat joc?

| katalyst a răspuns:

Hai va rog mai multe raspunsuri, cine vrea mai multe detalii sa-mi lasa id si dau add