| any007 a întrebat:

nu stiu cum sa incep... m-am despartit de primul meu prieten acum 3-4 luni, din cauza mea(ma indragostisem pana peste cap de un tip care s-a dovedit cel mai mare nesimtit). Problema este ca desi a trecut atata timp eu nu am incetat niciodata sa il sterg din amintire pe primul(care m-a iubit fff mult, si eu ca proasta l-am facut sa sufere). aum cand realizez ce am pierdut ma doare sufletul.insa minunea cea mai mare este ca el nu da semne ca mi-ar purta ura, aseara mi-am gasit puterea si i-am dat un mesaj cum ca nu am mai auzit nimic de el,. si mi-a raspuns! am vb pe mess si astazi ne intalnim ca sa mergem la alergat! Chestia este ca nu stiu cum sa ma comport pentru ca imi este ffff rusine de ce am putut sa fac, iar parintii lui m-au iubit ca pe propriul copil.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti este rusine sa-ti recunosti greseala, nu rezolvi nimic. Ai putea merge pe doua variante: sa-l faci sa realizeze singur ca-ti pare rau; sa-i zici chiar tu asta, dar intr-un mod destul de romantic.
L-ai pierdut o data, nu face asta si a doua oara. Daca te consideri vinovata, fa tu primul pas.

3 răspunsuri:
| any007 explică:

Mi-am cerut iertare pentru prostie, si m-a iertat; dar degeaba pentru ca s-a schimbat, e un alt om.si ne vedem fiecare de drumul lui.sad

| kayla a răspuns:

Mai bine ai vorbi cu el si iai cere scuze zica ai ai gresit, ca iti place tot de el si daca nu e foarte suparat sa iti mai dea inca o sansa succes:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el. oricum ai inceput bine vorbind cu el.sau iesind cu el la alergat. poti sa ii spui ca iti pare rauwinking si o sa inteleaga! team pupat >big grin