| M.Danny a întrebat:

buna nu stiu cum sa zic... as vrea sa stiu si eu dc nu- mi gasesc perechea vreau sa zic ca pana la momentu de fata nici o fata ma simpatiza

Răspuns Câştigător
| DeeVee a răspuns:

Sa inteleg ca esti baiat?

Ar trebui sa stii cum sa te comporti cu fetele (toate detaliile) si nu glumesc... daca o cauti va veni... oricum nu va fi "perechea" ta prima fata care vrea sa fie cu tine (rare cazuri)..."perechea adevarata" va trebui sa o cauti o perioada mai lunga... unele persoane sa zicem de 25 de ani...nici pana acum nu si-au gasit perechea care sa le fie alaturi la bine si la rau...adica sa nu stea cu tipul/tipa doar ca sa aiba un/o iubit/a...

Sper k m-am facut inteleasa...big grin

Baby.ShiNe :*happy

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

De unde sti ca nicio fata nu te simpatizeaza?raised eyebrows

| Silvia a răspuns:

Am revenit...
Nu te`ai gandit niciodata ca fetele fug de tine ptc esti o mata neagra si aduci ghinion?laughing
Nu te supp, am glmhee hee big grinbig grinbig grin

| Antrax a răspuns:

Odata si odata o sa gasesti pe cineva

| just4fun_8801 a răspuns:

Cauta in continuare.La cate femei is pe glob macar una trebuie sa te placa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De curiozitate...cat ani ai? Eu nu cred ca ai imbatranit si inca nu ti-ai gasit nicio iubita.Ai rabdare ca o sa intanlesti tu una!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blackcat nu e un nick bun pentru un baiathee hee sunt sigur ca daca te uiti in jurul tau vei vedea ca si unii mai urati ca tine si-au gasit perechi... daca te gandesti si mai bine la randul lor si parintii lor trebuie sa fi fost urati si tot s-au gasit unul pe altul...acum serios: 1. e de preferat sa iesi din casa la ore la care au curaj si fetele necuplate 2. socializeaza cat mai mult 3. incearca sa fii o prezenta cu bun gust 4. incearca sa nu te chinui prea mult, asta e ceva ce se face relaxat si bine dispus 5. experimenteaza primul pas ca nu ai nimic de pierdut, dar nu uita de bun gust 6. e criza de baieti simpatici, foloseste asta ca pe un avantaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uof uof.vesnica problema.Eu cred asa .cred ca ficare sac are peticul lui.Asadar si prin urmarehee hee nu ai de facut foarte multe lucruri, Nu o sa iti vina nici o data! o mandra la usa sa iti spuna "uite ma eu sunt printesa hahaha ma iei sau nu?"daca nu iesi si nu socializezi sansele scad si toot asa.Plus, chiar nu ai de unde sa stii daca te simpatizeaza vre o fata sau nu .Si aici sunt mai multe chestii. te vede prea cuminte? ii este frica se sa "bage", esti prea "zuzu " ii este frica sa se bage.sunt toot felul de chestii. Dar cel mai important e ca .in momentul in care domnisoara va aparea .pfff...nu o sa mai ai nevoie de nimic .nu va mai conta nimic .Rabdare si atentie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai mai frate drag tu fa primul pas si pote ca multe ete te plac, dar nu iti day seama. mai conteaza si varsta.sedule cu priviri fixe, dar nu fi nici stresant, sustynele, punele mana pe fund incearca sa le furi pupici sa chiar saruturi pe gura. sper ca te ajut eu sunt fata, dar nu imi dau numele, dariti spun ca daca esti trecut de 30 de any nu va merge.

| claudiapysy a răspuns:

Buna...in viata frumusetea nu conteaza...deci sigur u esti o jigodie q fetele, sau te imbraci ura...incearca sa te imbraci mai frumos, sa te speli, si fii mai intelegator si mai dulce q fetele---pup