| blondi1995 a întrebat:

Buna nu stiu daca ar fi trebuit sa postez aici.
Am visat ca eram cu fratele meu si cu pretenu (inca mai eram cu el impreuna) si pretenu o vrut sa vina sa ma sarute si fratele meu fugea dupa el ca sa nu ma sarute (ca o joaca de copii) si pana la urma o ajuns pretenu si cand sa ma sarute parca se facuse alta persoana ma pupat pe obraz si un pupic pe buze si de o data m-am trezit ca mi-a sunat alarma si la scoala am aflat ca pretenu mai umbla cu una si am vb cu el si ne-am despartit el acu ii spune aleia cu care e el impreuna ca de fapt noi n-am fost impreuna si aia chiar crede ( fratele meu spune ca fostul meu de fapt ma iubeste si sta cu aia doar la vrajeala da eu nu stiu ce sa cred ca daca ma iubea nu m-ar fi facut sa sufar dar exact cu 2 zile inainte de a ne desparti o fost ziua mea si mi-a luat cadou voi credeti ca el o tinut la mine sau mo iubit da sau nu ca el cu o saptamana inainte de a ne desparti mi-o spus pentru prima data "te iubesc"). Ceea ce as vrea sa stiu e dc am visat acel vis inainte de a ma desparti de el si ce inseamna acel vis daca are legatura cu ce urma sa se intample. (multumesc)

3 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Visurile sunt produsul subconstientului nostru, ele impletesc intamplari reale si imaginare. Visurile nu inseamna nimic, in ultimele zile tu te-ai gandit mult la lucrurile astea iar acum le-ai visat. Noaptea cand dormim creierul este de fapt mai activ decat este atunci cand suntem treji, acest fapt se datoreaza faptului ca el isi reintareste sinapsele (legaturile dintre neuroni) care s-au "uzat" in timpul zilei.
Eu cred ca fostul tau te-a iubit, dar acum ca v-ati despartit el incearca sa treaca peste asta in modul "macho", adica sa para indiferent, dar adevarul este ca si pe el il doare. Cat despre impacare, nu stiu ce sa zic, daca el este deja cu alta, nu prea vad cum a-ti putea fi din nou impreuna.

| blondi1995 explică (pentru Supps):

Dar eu am visat aia inainte de a ma desparti de el exact cu o seara inainte
da mersi oricum

| blondi1995 explică:

Si m-am despartit de el pentru ca el umbla cu ea si am aflat