| adrianaaadr a întrebat:

Nu știu dacă cineva mai folosește această aplicație, dar am nevoie de "ajutorul" vostru.
În ultimii 2 ani (aproape) nu prea m-am mai descurcat la matematică. Fiind clasa a 7 a, care este o clasă destul de grea (cu a 11 a) din cauza examenului care urmează, materia nu mi s-a părut atât de ușoară.
Nu pot spune că nu învăț, ultima dată când am dat test am făcut exerciții 3 ore, recapitulând ce ne-a spus că ne va da, rezolvând corect și totuși,la școală, am făcut exercițiile praf.
Într-adevăr, nu erau foarte asemănătoare, dar pur și simplu mă simt foarte prost că nu mă pricep la matematică și mereu mă întreb "cum de alți copii pot și eu nu?" La celelalte materii notele sunt destul de bune, între 8 și 10, doar la aceasta iau intre 5 și 7. Probabil nota din test va fi destul de mica, câteodată nu pot dormi noaptea gândindu-mă la asta, câteodată am niste stări de anxietate (stres, bătai de inimă foarte mari, panicare).
Am incercat să fac și pregătire, dar ce facem acolo nu este fix ce ni se predă la test și nu știu ce să mai fac...
Imaginați-vă că am stat 3 ore făcând exerciții și după să mă trezesc cu un 4, 5 în test.
Vreau niste "sfaturi" destul de serioase, fără jigniri, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Rd79 a răspuns:

Daca nu-ti place matematica, nu e nicio probleme, Sunt o gramada de meseri si facultati unde nu ai nevoie de asa ceva. la liceu, la filo, nu faci matematica decat pana in a 10-a, si aia oricum e usoara.

Nu inteleg de ce te stresezi.

1 răspuns: