anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ştiu dacă poate fi numită problemă, dar a început să-mi fie frică de profesoara mea de istorie, dacă pot să mă exprim aşa. Nu am nimic cu dumneaei, însă consider că mă tratează diferit faţă de ceilalţi copii, deşi nu sunt vreo corigentă ca să fiu tratată ca ultimul copil din lume, n-am făcut nimic rău în toţi aceşti 4 ani şi nici măcar nu iau note mici la şcoală. Dar mi se pare că, nu ştiu, se uită cu dezgust la mine şi mă face, uneori, să mă simt inferioară. Mă pune să răspund la cele mai uşoare întrebări (mi-am fixat în cap proasta idee că e un mod subtil de a spune "Hai, măcar la asta, că şi aşa nu ştii nimic"), mă strigă pe numele de familie cu unda aceea de ironie în glas şi nu se uită la mine, ci întoarce capul şi priveşte pe fereastră. La nimeni nu face aşa, şi chiar dacă pare că mă plâng, eu vreau doar să ştiu cum pot scăpa de starea asta de anxietate, că altfel nu pot s-o numesc, pe care o am când mă gândesc numai la orele de istorie.
Nu-mi spuneţi să remediez problema implicând persoane precum diriginta sau părinţii, pentru că sunt sigură că în felul ăsta va avea un motiv în plus să mă trateze aşa.
Mulţumesc!

1 răspuns:
| sweety9girl a răspuns:

Buna! Problema aceasta este comuna printre elevi. Si eu am trecut prin asta. Singurul lucru pe care cred ca ar trebui sa-l faci e sa inveti la materia ei foarte bine, sa citesti suplimentar de pe internet si la ora ei sa-i pui intrebari complicate despre ceva ce ai citit. Sa vada ca poti si ca esti atenta la ora ei. Eu asa am facut. Bafta :*