| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna nu stiu daca ultimul exercitiu la mate de facp ultima impartire am facut-o bine uitati rezulattul si impartirea stati sa im gasesc caietul 2507:5=109 nu? findca a facut o fata la tabla si a iesit alfel dar cred ca ea dat gresot ei cum e corect am uitat cum ea dat ei rezultatul

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

E 501, 4

iti da cu virgula, nu se poate imparti exact 2507 la 5, criteriul de divizibilitate cu 5 : ultima cifra trebuie sa fie 0 sau 5 happy iar 2507 are ultima cifra 7winking deci nu ai facut bine big grin

7 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

S-a inventat calculatorul idea

| Crisu_7532 a răspuns:

Fata, dar tu esti cam prostuta, nu? in primul rand e la mintea cocosului sa folosesti un calculator nu? iar in al doilea rand, chiar si la prima vedere, nu ti se pare ca 2507 e un numar prea mare ca sa fie format din cinci de 109? laughing)) sunt curioasa ce rationament ai folosit tu de ti-a dat rezultatul asta laughing

| Daria a răspuns:

Mie imi da 501, 4.(rest 4)
Nu a facut bine colega ta.

| niko a răspuns:

Nu e bine 109winking
rasp corect e 501, 4
winking funda?batting eyelashes

| LucianGabriel a răspuns:

Dar de ce nu ai luat tu un calculator sa calzulezi, il gasesti la accesorii. Apai daca in clasa a5-a sau cat ai fi, nu stii sa faci un calcul de asta e rau de tot.Stii cum te verifici, inmultesti 109*5(dar iti da 545, deci NU e bun rezultat-ul tau), invata impartirea si inmultirea ca e de jale daca nu o stii. Ori chiar nu ai stiut ori vrei sa iesi in evidenta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai dreptate si te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce impartire da rezultatul 109