| Face2face a întrebat:

Buna. Nu stiu pe voi dar pe mine ma enerveaza foarte tare. Am vazut ca sunt printre noi niste persoane care dau ca raspuns un site, pe care daca intri le dai nu stiu ce puncte. Pe mine chiar ma irita faptul ca in loc sa sfatuiasca pe cineva care are nevoie de ajutor da un site stupid numai ca sa castige o porcarie. Intrebarea mea este cum am putea scapa de asemenea persoane? Pe voi nu va irita sau faceti parte din acelasi,, joc,,? Pup

Răspuns Câştigător
| Rue a răspuns:

Si pe mine ma irita foooarte tare! Mereu votez cu stupid sau nefolositor cand cineva pune linkul ala la vreun raspuns laughing. Si la o intrebare de-a mea mi s-a raspuns cu rahatul ala de site frustrated. Cred ca am putea scapa de ei daca ii reportam la administrator/moderatori. In rest, nu avem ce sa le facem, ca oricum nu inteleg daca le explicam frumos straight face. Si sa ii injuri nu merita si e inutil, fiindca in primul rand te cobori la un nivel mult prea inferior... deci cel mai indicat ar fi sa ii raportam.

5 răspunsuri:
| JustShadows a răspuns:

Buna Ella!happyM... poate ca da, intr-adevar, dar gandeste-te ca ei nu simt bucuria de a ajuta o persoana, si nici nu simt ceea ce ar trebui sa simta persoanele care utilizeaza acest site, si anume implinirea si multumirea faptului ca au incercat sa ajute. Daca te deranjeaza atat de tare gandeste-te ca nu trebuie sa le acorzi importanta, ignora-i si fa tu un bine ajutandu-i. Iar daca nu poti trece asta cu vederea, atunci cred ca ai putea sa trimiti un mesaj celor de pe TPU, prin care ai putea sa spui ca nu-ti place comportamentul unor utilizatori, si poate se vor lua masuri.Ai grija de tine!happy

| LoveAngel223 a răspuns:

Moor cand vad ar trebui sa ii trimitem un mesaj adminului ...sa interzica chesti din astea pentru ca pana la urma raspunsul trebuie aprobat

| Helene a răspuns:

Gandesti exact ca mine.Am zis si intr'un raspuns anterior: Administratia-Wake up!
Orice intrebare nimeresc vad raspunsul: Nu stiu daca te ajuta dar da'mi un vot.Mersi Bla bla bla.
M'am saturatsad

| kaTTsu a răspuns:

Va irita?
wtf?
In fond TPU este o competitie in care vrajeala tine la faptul ca cica "ne ajutam reciproc"
Doar de fatada laughing
Fiecare pentru el, my sister.
Aici nu ai sa vezi decat, mii de raspunsuri pentru puncte, pentru Number 1.
Numai fi ofticata, incearca sa faci ca mine, razi pana poti si profita de fiecare moment.
Viata poate fii roz decat daca dai cu SAVANA CU TEFLON!

| Bab a răspuns:

Nu le baga in seama
Unii fac misto.