anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu sa ma adaptez unor noi schimbari, ma pierd si mi se face frica. De prin vara parintii au scos apartamentul la vanzare pentru a ne face o casa. Abia acum o familie doreste sa il cumpere. Nu m-am gandit nici o secunda ca cineva l'ar cumpara. Pur si simplu nu m-am gandit la momentul asta si acum sunt disperata. Locuiesc aici de cand ma stiu si mi'e greu sa ma imaginez intr-un al cartier, alta casa...alta camera...alti vecini etc. Credeam ca o sa trec usor cu vederea, dar imi vine sa plang doar cand imi amintesc ca peste o saptamana nu voi mai calca aici niciodata. Deci, voi care ati trecut prin aceleasi momente ca ale mele, cum v'ati incurajat, cum ati trecut peste? Va rog dati'mi un sfat sa trec peste. Multumesc celor care au citit pana la capat si pentru ajutor.

4 răspunsuri:
| FiTzOSsu a răspuns:

E aiurea sa pleci din casa in carea te-ai nascut, crescut dar odata si odata trebuie sa lasam totul in urma si sa mergem inainte gandeste-te ca poate o sa fie mai frumos unde te muti o sa ai o camera mai frumoasa mai mare vecini mai draguti fete de varsta ta mai multe SPER sa treci peste cat mai repede

| TheCritic a răspuns:

Hm, intr-un fel te inteleg. M-am mutat de multe ori, din oras in oras si tara in tara. Am locuit in Iasi, Brasov, Bucuresti iar acum stau in Olanda. Sincer, mie nu mi-a fost greu niciodata pentru ca mereu ma mut. Nu trebuie sa te atasezi prea mult de o locuinta, e important ca ai familia langa tine. Gandeste pozitiv! O sa iti gasesti prieteni si in cartierul in care va mutati. E normal sa iti fie greu dar mereu gasesti lucruri noi, mai bune. Acum o sa ai o curte, o sa vina prietenele la tine.etc. O sa fie superb.

| meriuss a răspuns:

Ti-e frica de ceva nou.e normal caci iesi din zona de comfort.ca atunci cand se naste un copil, incepe a plange, de ce? pentru ca a iesit din zona de comfort unde era cald si bine.Acum ca stii ca e normal sa-ti fie frica,ce poti sa faci e sa iei atitudine si sa te gandesti ca acolo unde te vei muta sa ai mai mult curaj si sa-ti faci prieteni noi, poate o sa fie mai bine decat inainte, nu ai de unde sa stii pana nu incerci.

| JustMe47 a răspuns:

Nasol... e urat, dar te vei obisnui cu asta. Dar e urat sa pleci de langa prieteni, si de langa tot ce ai si sa le lasi in urma. Pana la urma asta trebuia sa se intample. Fii tare si treci peste! :X