| lovenrt a întrebat:

Buna nu sunt nici grasa niic slaba. arat bine numai ca nu am cur deloc ce trebuie sa fac sa am cur ce trebuie sa mananc dati-mi niste exerciti.va pup

Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

HI HI HI. Salut lovenrt. Din pacate de aceeasi problema sufar si eu. De ceva timp m-am mai implinit la fese prin mersul pe bicicleta. Mai poti face exercitii fesiere stand pe fotoliu la tv sau in scaun si ori de cate ori ai ocazia poti face urmatorul exercitiu: strangi din fese, stai asa incordata cateva secunde, te relaxezi si continui incordarea de cate ori poti. V-a da rezultate, nu mult, pentru ca la noi nu este comformatia proeminenta de fese, dar ceva acolo se mai pune. Apar muschii fesieri. Succes. Pup.
nana

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exercitiile bune pentru asa ceva se fac doar la sala. Daca ajungi pe acolo, practica-le pe astea: http://www.youtube.com/watch?v=SFyxDTCNalo&feature=related. Nu schimba nimic din alimentatie.

| Cristi_1137 a răspuns:

Hmm te pot ajuta. multe fete sunt in situatia ta dar iti trebuie sala si dezvoltarea muschilor este importanta trebuie macar sa o stimulezi prin sala si pot sa mananci cat vrei ca nu faci nimic bun daca vrei si alte sfaturi da un buzz pe white. templates@yahoo.com

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Imposibil sa nu ai cur laughing orice fata are cur. Mai mare sau mai mic. uite adauga id meu: mircea_xakep@ymail.com sa vb acolo. O sa ai cur mare dupawinking

| nana a răspuns:

Multumesc mult pentru fundita! Domnisoara cu fesele in formare! PUP DULCE.
nana