anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu vi se pare ca omul se indragosteste de aspectul unei persoane DOAR.si aici o sa vina cativa sa spuna "nu eu ma indragostesc de caracterul persoanei "...dar asa am fost si eu m-am indragostit doar pentru ca imi placea cum arata dar nu pentru ca are o personalitate care ma "cucereste"...si intrebarea mea este:de ce noi, oamenii ne uitam cel mai mult la ambalaj? eu sunt de parere ca o persoana cu un caracter si un suflet extraordinar tot nu poate fi impreuna cu cineva daca respectivului nu-i place aspectul.in zilele astea nu conteaza ce personalitate ai conteaza cum arati. poate mai sunt unii adolescenti pe care vreau sa ii intreb daca nu ii enerveaza unii disperati dupa partener, care se plang ca nu is cu cine vor ei.nu va enerveaza? oare toti sunt asa disperati dupa marea iubire? eu nu sunt asa.ma gandesc daca o fi sa intalnesc bine daca nu, lasa. PARERI CAT MAI MULTE SI JUSTIFICATE.tnx

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se mai asociaza cazuri de oameni mai putin frumosi intre ei, frumosi cu frumoase si urati cu urate doar pana la urma nu mergem sa le furam reginele de 20 de ani tiganiilor unde au vile. Unele se mai uita la bani la ce masina are, altii se uita cum arata la forma fizica si daca o fi urata tipa sare pe ea, multi se multumesc si cu obeze sa faca sex de dragul de a prinde ceva la pat si lista continua pentru ca traim intro lume cam nebuna si putini sant in procentul de normalitate.

| AR1373 a răspuns:

Chestia asta ni se trage din instinctul animalic(Ex:femele vor masculi puternici),asta ne face sa ne uitam la aspect.
Dar sa lasam partea istorica si sa ne uitam in prezent:
Dupa cum stiti au fost create o minunatie de medicamente, seruri, mancaruri, creme, tratamente care te fac sa arati mai bine.Toti urmarim ca persoana de langa noi sa fie frumoasa mai ales ca exista asemenea minunatii, ca doar nu stam cu una nepensata, cu cosuri pe fata si cu parul de parca ar fi in preistorie.
Acum sunt alte timpuri si cu totii ne asteptam la frumusete.
Dar privim putin si spre caracter:
Nu cred ca i-ar convenii nimanui sa aiba o persoana lenesa, laudaroasa sau mai stiu eu ce persoana in casa.
Pentru timpul nostru nu ne putem plange ca nu avem, doar ca nu stim sa folosim.Ne e frica sa incercam lucruri noi pentru a nu gresi dar din greseli invatam.
Sa revenim la intrebare-oamenii sunt obsedati dupa imagine si frumos, gandul ca exista atatea persoane pe lume cu care am putea sta ne face sa ne uitam la imagine dar caracterul conteaza cu adevarat.
Ne place sa spunem ca suntem oameni perfecti care nu stiu cum sa se mai laude pe cand adevarul este ca toata lume se bazeaza pe infatisare.
Asta-i lumea n-ai ce-i face.

| AtateaConditii a răspuns:

Si eu am observat ca ma indragostesc mai mult de baietii frumosi si imi zic in minte ca sunt o ipocrita ca nu ma uit la personalitate si asa mai departe, dar sincer toti suntem asa, ne atrage fizicu la prima vedere si daca are si caracter ala e alesu. Ca sa ma indragostesc de un baiat urat ar trebui sa ma impresioneze puternic ca sa umblu cu el. Ca amic accept pe oricine dar ca iubit m-a indragostesc de cei frumosi cel mai des, dar daca sunt frumosi si prosti nu ma atrag.

| sublime89 a răspuns:

Asta ne-a ramas de pe vremea cand eram animale. Atunci cel mai mult conta aspectul, conditia fizica, sanatatea etc. Fizicul prima pentru ca aveam nevoie sa fim puternici pentru a supravietui in acel mediu dur. Practic, omul inca e un animal, doar ca e putin mai inteligent.

| darriya a răspuns:

Nu-i adevarat, sunt multi care stau cu fete/baieti care sunt mai putin frumosi, dar au mintea bogata pentru ca ei/ele le-au, i-au cucerit cu mintea si nu cu aspectul!