| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna.Nu vr să faceți misto sau altele.As vrea sa va spun că sunt cu un băiat cam de 1 lună și câteva zile și în timpul asta, am avut câteva certuri,provocate de mine multe dintre ele din cauza geloziei.
A mai avut o perioada in care spunea că vrea să se pună să doarmă și era activ.
Astăzi am vrut sa incerc ceva cu prietena mea,adică să-i de-a mesaj pentru că el nu o cunoaște și acesta i-a răspuns fiind dispus să se cunoască cu ea,bun. După aia i-am scris eu și i-am zis că vreau sa ne despărțim pentru că nu mai simt acea atracție, pentru a vedea reacția sa. ghiciți ce, a zis "da cred că ar fi mai bine sa ne desp etc".
După care lungise conversația cu prietena mea, spunandu i că a terminat o relație de 6 luni și noi avem doar o lună și că s-a despărțit chiar acum două ore înainte să vorbească cu ea.și erau doar câteva minute
Prietena mea i-a dat block,iar după începusem să-i zis tot de la a la z,spunandu i că da un exemplu foarte bun de băiat loial si etc.a spus că intrase cineva pe contul său și etc,dar e evident că era el

Trecuse câteva ore și spune prin mesaje că,îi pare foarte rău că a făcut asta si că nu poate să știe ca nu mai este cu mine ))
L-am iertat că o fraieră,pentru că îmi spusese cate și mai câte

Acum a zis că se pune sa se culce, mi-a zis nb și somn ușor,far nicio inima,iar după i-am zis doar nb sa vad ce zice și MI-A APRECIAT MESAJUL, ce credeți mai este interesat de mine, sau îmi puteți da alte sfaturi?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca amandoi sunteti cat se poate de imaturi si ar trebui sa rupeti relatia.La momentul acesta din viata poate fi vorba cel mult doar de o joaca sau un atasament mai puternic, nicidecum iubire.Deci nu prea are sens sa ii testezi tu loialitatea.Plus, din moment ce minte de rupe, nu ar fi trebuit sa il ierti, ci sa iti vezi de drum si sa il ignori.Presimt ca peste putin timp iar veti avea un episod asemanator.Imi pare rau.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu vad nimic serios aici, doar jocuri intre copii, pe bune.

| Violleta2022 a răspuns:

Copilarii si gelozii inutile.

| VoidEternal a răspuns:

"Astăzi am vrut sa incerc ceva cu prietena mea, adică să-i de-a mesaj pentru că el nu o cunoaște și acesta i-a răspuns fiind dispus să se cunoască cu ea, bun. După aia i-am scris eu și i-am zis că vreau sa ne despărțim pentru că nu mai simt acea atracție, pentru a vedea reacția sa. ghiciți ce, a zis "da cred că ar fi mai bine sa ne desp etc" "

Play stupid games, win stupid prizes.

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Asta se numește imaturitate și sincer acesta este efectul relațiilor în adolescenta, pur și simplu nu țin ( puțini oameni de rămân pe viitor împreună).
Dacă chiar crezi că nu o să mai discute și ci alte fete, ești naivă.
Deja prietena ta ți-a dovedit că ar fi dispus oricând să vorbească cu altele, dacă altele le-ar aborda.
Deci, te despărți de el simplu.