Buna.Cred ca amandoi sunteti cat se poate de imaturi si ar trebui sa rupeti relatia.La momentul acesta din viata poate fi vorba cel mult doar de o joaca sau un atasament mai puternic, nicidecum iubire.Deci nu prea are sens sa ii testezi tu loialitatea.Plus, din moment ce minte de rupe, nu ar fi trebuit sa il ierti, ci sa iti vezi de drum si sa il ignori.Presimt ca peste putin timp iar veti avea un episod asemanator.Imi pare rau.
"Astăzi am vrut sa incerc ceva cu prietena mea, adică să-i de-a mesaj pentru că el nu o cunoaște și acesta i-a răspuns fiind dispus să se cunoască cu ea, bun. După aia i-am scris eu și i-am zis că vreau sa ne despărțim pentru că nu mai simt acea atracție, pentru a vedea reacția sa. ghiciți ce, a zis "da cred că ar fi mai bine sa ne desp etc" "
Play stupid games, win stupid prizes.
¯\_(ツ)_/¯
Asta se numește imaturitate și sincer acesta este efectul relațiilor în adolescenta, pur și simplu nu țin ( puțini oameni de rămân pe viitor împreună).
Dacă chiar crezi că nu o să mai discute și ci alte fete, ești naivă.
Deja prietena ta ți-a dovedit că ar fi dispus oricând să vorbească cu altele, dacă altele le-ar aborda.
Deci, te despărți de el simplu.